REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Gazetka 'ECHO'

# mama

25.05.2003 19:58

Chcialabym sie dowiedziec kiedy konkretnie wychodzi ta gazetka, bardzo lubie ja czytac, poniewaz jest ciekawa i zawiera duzo fajnych informacji.Pytam takze, bo mama nadieje, ze dostane odpowiedz na pytanie kiedy ma byc, tak mniej wiecej, wybudowane 'TESCO' na Bialolece, czekam na odpowiedzi....

# historyk-wyjatkowo

25.05.2003 22:11

Nostalgia za TESCO przypomina mi trochę entuzjazm karpi z powodo Bożego Narodzenia.

# Rozsądek

26.05.2003 09:16

Obsesja hipermarketowa ? Jesli Mama teskni do Tesco, uogólnie - do hipermarketu - to pewnie juz biega do jakiegoś, bo trudno jej się bez niego obyć. A jesli juz z jakiegos korzysta, to po co jej następny ? żeby porównac cene pieluch w jednym z ceną pieluch w drugim, czy może chce mieć ten nowy "wspaniały" nazywany Tesco w okolicy, czyli 60 sekund spaceru od swojego bloku ? Gratuluję. Czekam z niecierpliwością na info od Mamy i składam Jej życzenia w dniu tak ważnym dla wszystkich Mam.

REKLAMA

# 123

26.05.2003 13:10

A dlaczego nie odpowiedzieliście Panowie na jej pytanie kiedy ukazuje się gazetka? Tylko od razu walneliście swoje mądre wypowiedzi.

# przeciwnik echa

26.05.2003 14:15

Ej, chłopaki. Ale mamy ambitną Mamę! "... bardzo lubię ją czytać, ponieważ jest ciekawa i zawiera dużo fajnych informacji..."
Mamusiu, zważywszy na styl, formę, a nade wszystko sens Twojej wypowiedzi, wnioskuję, że jesteś nieletnia, czyż nie...?

# przeciwnik przeciwnika

26.05.2003 14:32

Wyciete z księgi gości:
Droga redkcjo, bardzo sie ciesze, ze istnieje taka strona jak www.echo.3w.pl, czesto na nia wchodze.Chcialabym zebyscie w nastepnym numerze gazetki ;Echo białołęckie' napisali kiedy moglony zostac wybudowane 'Tesco' naprzeciwko 'Championa'. Biorac pod uwage, ze jestesmy po egzaminach do gimnazjow, chcialabym takze zebyscie umiescili w gazetce ranking gimnazjow w naszej dzielnnicy (Białołęka).Czekam na odpowiedziedz na email: paula.jedynska@wp.pl
Mama to Paula?

REKLAMA

# mama

26.05.2003 14:54

Niestety moge powiedziec tyklo jedno, ze jestescie NIEKULTURALNI! Nie umiecie czytac pytan?A poza tym wycinek z ksiegi gosci nie nalezy do mnie :).Marny z Ciebie detektyw Panie 'przeciwniku przeciwnika' hahaha......!

26.05.2003 15:56

Droga Mamo!
"Echo Białołęckie" ukazuje się co dwa tygodnie, dystrybucje są prowadzone w czwartki i piątki. Najbliższe wydanie 5-6 czerwca.
Nie potrafimy powiedzieć, kiedy i czy w ogóle hipermarket Tesco zostanie wybudowany. Jedyne co na razie obserwujemy, to zmiana nastawienia dzielnicy do inwestorów w porównaniu ze zwyczajami z poprzedniej kadencji. Radni dzielnicy sprawiają wrażenie, jakby rozstrzygnięcie w tej sprawie było im bardzo nie na rękę i jak na razie udają, że temat nie istnieje.

# Rozsądek

27.05.2003 00:21

Gwoli wyjaśnienia #123 - nie odpowiedziałem, bo nie wiem, kiedy się ukazuje. A nie wiem, bo nie dostaje juz jak wszyscy w moim i nie tylko osiedlu przesyłki na klameczkę, wobec tego skoro ty widziałeś, a sam nie odpowiedziałeś, to szkoda. A tak w ogóle to pisanie dużymi literami jest niekulturalne (netykieta).
A dlaczego nie dostaję Echa w formie papierowej ? Może odpowie Echo ?

REKLAMA

27.05.2003 08:15

Niemal cały nakład "Echa Białołęckiego" (obecnie 28.000 egz.) dystrybuowany jest metodą "na klamkę" przez firmę P-Polska sp. z o.o. Kilka osiedli (ok. 1200 adresów) zostało wykluczonych z dystrybucji ze względu na kłopoty z dostarczeniem gazet pod drzwi. Być może mieszkasz w takim osiedlu. Druga możliwośc to zaniedbanie ze strony kolportera. Aby cokolwiek móc odpowiedzieć na pytanie, musimy znać adres.

# asas

27.05.2003 10:06

Ja też nie dostaję tej gazetki - osiedle przy Odkrytej 56.

# Rozsądek

27.05.2003 10:19

Akacje 2. Inni nie mają kłopotów z dostarczeniem ulotek o pizzy, montażu drugich drzwi, żaluzji.......... Wystarczy powiedzieć ochronie. Trudno wdawać mi się tu w dysputę o opłacalności dystrybucji na klamkę, ale chyba im więcej ludzi przeczyta, tym do większej ilości osób dotrą reklamy.

REKLAMA

# BOŻENA

27.05.2003 22:20

jESTEŚCIE SZCZĘŚLIWCAMI, ZE NIE MACIE ECHA!!! mNIE NIESTETY PRZYNOSZĄ TO DZIaDOSTWO!!! cZY MOŻNA ZASTRZEC SOBIE, ABY NIE WIESZALI U MNIE TEGO SZMATŁAWCA???

02.06.2003 13:23

Dla wszystkich, którzy mają uwagi do dystrybucji "Echa", chcą nam zgłosić, że gdzieś gazeta nie dociera, dociera nieregularnie albo za późno, lub mają inne zastrzeżenia przygotowaliśmy specjalny formularz.
Menu redakcja/dystrybucja
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy