REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

Internet na Wawrze

# Robert

04.04.2019 23:19

Witam
Mieszkam na wawrze od kad się urodziłem(całe 21 lat) i nie było okresu w moim zyciu żebym na naszej dzielnicy nie miał problemów z internetem. Na początku miałem internet radiowy który był stały lecz bardzo powolny. Od paru lat posiadam internet satelitarny lecz dalej, z powodu dysansu od miasta, jest on nie najlepszy. Przy najlepszych lotach dochodzi do prędkosci pobierania 20Mb/s lecz dzieje sie to gdy nikt nie jest do niego połączony i nie musi pracować. Internet jest na tyle słaby że nie ma mowy o robieniu paru rzeczy na raz. Nie da się jednocześnie oglądać serialu na netflixie i grać lub słuchać muzyki co sprawia ogromny problem gdy urzywa go więcej niz jedna osoba. Z technicznego punktu widzenia: Ja posiadam internet T-mobile z routerem huawei B525 który w internecie nazywany jest "niesamowitym" lub "konkuręcją internetu kablowego", jak widać tylko w mieście. Stąd mam pytanie do mieszkańców wawra. Czy jest ktokolwiek kto mógłbym szczerze powiedzieć że ma niezawodny internet. Nawet nie zależy mi na ogromnej prędkości pobierania, bardziej chodzi o to żeby dało się wiele rzeczy na raz nie psując znacznio sygnału.
Pozdrawiam
Robert

Pani Wiosna

24.05.2019 23:53

Internet w Polsce powinien być dla wszystkich bezpłatny i wolny od jakiejkolwiek cenzury! #wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni