REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Grypa zólądkowa

# dsher

20.09.2016 07:23

j.w. hmm wczoraj rowniez lekko pobolewal mnie zoladek ale bylo spoko. dzis wzmocnilo mi sie takie uczucie "jezdzenia "po brzuchu, 1 laremid to zmniejszyl choc nie do konca. do tego lekko mnie tak poo zoladku gniecie szczegolnie gdy jem pechowiec.gif dodam,ze w czwartek moj kuzyn (byl w innym miescie)mial cos podobnego,zarazil tym swą matke,ktora 2 dni wymiotowala itp, aczkolwiek widzialam sie z nim dopiero w niedziele gdy byl praktycznie zdrowy
cholerka czy to paskudztwo moze byc takie lekkie czy sie coraz bardziej nasili? jutro mialam isc na huczną impreze a tu...

# 444e

20.09.2016 08:51

Jeśli aż tak źle się czujesz to zapisz się do lekarza... Niech lekarz da Ci jakieś środki na powstrzymanie choroby. Moim zdaniem nie ma wiekszego sensu męczenie się z grypą żólądkową. Mi zawsze pomagają na przyklad czopki torecan. Czopki są na receptę, niemniej lekarz powinien Ci je przypisać.Nie kosztują wiele.
Zerknij sobie również tutaj;
http://grypazoladkowa.net.pl/
Na stronie również jest opisane ja przebiega leczenie grypy żołądkowej.

# Alka

20.09.2016 09:26

Kup podstawowy i skuteczny zestaw na grypę żołądkową :) Nifuroksazyd, elektorlity i probiotyk. Do tego kleiczek ryzowy i będziesz jak nowy/a ;)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni