Forum › Białołęka
Gęsina
# Maria Chromińska 18.11.2006 09:26 |
|
niestety siekierko Marysia to przewodnicząca tej komisji,w której rzecz miała miejsce.ja już dawno nie piszę na forum,ale miło mi siekierko,że mnie jeszcze pamiętasz.Pozdrawiam Maria Chromińska.Ps.
|
# prawnik 18.11.2006 11:57 |
|
Na prawde nie widac powodu, do rezygnacji p. Gęsiny z mandatu. Niefrasobliwość i głupota jej syna [jak wynika ww. tekstu] nie miały wpływu na wynik wyborczy. Prawie nie prowadzila kampanii- ten wynik to wiec pozytywna ocena jej pracy jako dyrektora i nauczyciela (potwierdza to rozproszony elektorat). Innym wątkiem do jej oceny moze byc fakt, ze kiedy musiała odejść z Herberta, w ślad za nia odeszli i odchodza najlepsi nauczyciele.
|
# rodzic 18.11.2006 13:52 |
|
Smutno mi że widzicie tylko jedną stronę medalu .Dopisał ,czy usilował dopisać -to pytanie nie ma zasadniczego sensu.Zasadniczy moim zdaniem wydżwięk tej sprawy jest następujący;
JAK TO JEST ŻE W RODZINIE (SYN )DYR. SZKOLY PODEJMUJE SIĘ FAŁSZERSTWA.jAK UCZY MATKA (IDZIE MI O WARTOŚCI ) ŻE JEJ SYN WYNOSI Z DOMU TAKIE NAUKI .ZATEM CO PRZEKAZUJE MATKA W SZKOLE.i CO NA TEN TEMAT MA DO POWIEDZENIA -JESZCZE BURMISTRZ NIEJAKI OSTROWSKI. |
# b.uczeń 18.11.2006 15:38 |
|
Na miejscu burmistrza od oświaty spojrzałbym na to tak są dyrektorzy , zktórymi uczniowie , nauczyciele i wiekszość rodziców chce wspolpracowac (tacy jak p. Gęsina) i to sie przekłada również na wynik wyborczy, lecz są i tacy z ktorymi nie chcą.
|
# wyborca 18.11.2006 17:05 |
|
popieram sierkierkę
Pobłażliwość dla dzieciaków zakończyła się w Polsce wieloma tragediami. A tu przykład z synem dyrektora szkoły. Jeśli to nie jego wina, to wina i to ogromna jego mamy, która nie nauczyła syna demokracji. Bez względu na to jak zako.ńczy sie formalno-prawne postępowanie w tej sprawie smród bedzie się ciągnął za Panią Gęsiną i za całą PO jeśli ta Pani nie złoży mandatu. I nie potrzebna będzie szafa Lesiaka aby za 4 lata życzliwi przypomnieli o tym wyborcom. |
# politolog 18.11.2006 17:11 |
|
To tania demagogia .... Za pełnoletnie dzieci nie odpowiadają rodzice, ale one same. Procedury wyborcze były w tej kampanii naruszane o tyleż czesto co nieszkodliwie. Naprawde w okresie ciszy wyborczej doklejono sporo nowych plakatów, prowadzono roznego rodzaju agitacje- nerwy rzecz ludzka, po co szukac afer tam gdzie ich nie ma.
|
# dosadny 18.11.2006 19:43 |
|
Politolog - za dużo PO w twoim gadaniu.
Klamstwo, obłuda i tyle. |
# Skorpion 18.11.2006 21:17 |
|
Ostrowski nie umie sie wypowiedzieć w żadnej sprawie w której trzeba włączyć szare komórki.W sprawach oświatowych pogrzebał liceum,przedszkola,zrobił interes na żłobku,jest także autorem porażki PIS
|
# wyborca 19.11.2006 09:04 |
|
Wałśnie takie PO-glądy liberalne na życie doprowadziły w karju do problemów w szkołach w myśl zasady "róbta co chceta".
Bezstresowe wychowanko zbiera teraz swoje żniwa. |
# kil 19.11.2006 20:04 |
|
Tak tak wyborco, poproś o azyl na Kubie, Korei albo w Chinach to będziszmiał i wychowanie stresowe i "róbta co każe"
|
# pedagog 20.11.2006 01:17 |
|
kil niestety nie masz racji.. a wyborca ma rację co do bezstresowego wychowania, tylko że "stresowe" wychowanie nie polega na biciu tylko na stosowaniu systemu kar i nagród, przy czym karą jest brak nagrody a nie bicie.. proste.. i to rodzice wychowują dzieci. Syn p. Gęsiny ma 19 lat a nie 49, więc spokojnie można powiedzieć, że za jego zachowanie jest też odpowiedzialna matka. Matka, która takie wartości jak synowi przekazuje też innym dzieciakom w szkole.. Całe szczęście że moje dzieci nie uczą się u Gęsiny..
|
# sklep 26.09.2016 22:17 |
|
dobrze gada
_________________ http://hormon-wzrostu.pl/ http://koboproducent.pl/ |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.