Forum › Białołęka
gdzie kupie izolowane okna?
# mjauros 22.09.2024 12:38 |
|
Szukam okien plastikowych porządnych z dobrym wygłuszeniem - projekt wisteria15 dajcie znać co warto zamontowac?
|
# kalani 24.09.2024 11:04 |
|
Jeśli ktoś planuje wymianę okien lub drzwi, warto rozważyć ofertę firmy Domega. Ich produkty charakteryzują się dobrą izolacją cieplną, co przyda się w naszych warunkach klimatycznych. Dodatkowo, mają szeroki wybór modeli o nowoczesnym designie. Sprawdźcie więcej na stronie: https://domega.pl/
|
# eddo 26.09.2024 08:02 |
|
No fajną mają to ofertę i dosyć szroką mozna kupic praktycznie cała stolarkę za jednym razem a wtedy wiadomo można coś ponegocjować z ceną :)
|
Darful 26.09.2024 09:50 |
|
Ciekawym elementem, jeśli chodzi o okna są...klamki!
Na jednej ze stron można zobaczyć jakby się prezentowały, takie retro i do tego mosiężne: www.klamkidodrzwi.sklep.pl i tam można wpisać klamki do okien Moim zdaniem nadają się zarówno do okna drewnianego jak i PCV ;) |
# anutek 27.09.2024 13:50 |
|
a jakie okna preferujecie pcv czy drewno? mnie się drewniane podobają ale mam kota i boje się że zniszczy
|
# gregor 27.09.2024 13:52 |
|
ja mam drweniane i miałam kota i nie polecam - wszystko jest zjechane od góry do dołu - silikon praktycznie do wymiany :( teraz brałabym tylko pcv brązowe ewentualnie
|
# tolcia90 17.10.2024 20:08 |
|
Mi się podoba taka oferta jak ma Domega. Spor rzeczy można załatwić w jednym miejscu. Mi np. to daje spory komfort, że nie muszę mić kilku firm osobno od okien, drzwi i osobno od ogrodzenia itd. Wszystkim tym zajmuje się Domega
|
# Wawrzyn 23.10.2024 14:28 |
|
Bierz z Oknoplastu. Nawet bym poszedł w te wrsje bardziej pasywne, bo tam wkładki PUR w ramach. Oglądałem w Sampre i te profile robiły wrażenie.
|
souleJasmin 24.10.2024 12:27 |
|
Wynajmij hakera (https://t.me/Blackhat_plug)
Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje. Przykłady: Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp. Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług! Kontakt przez Telegram:............ @Blackhat_plug https://t.me/Blackhat_plug |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.