Forum › Białołęka
gdzie kupie izolowane okna?
# mjauros 22.09.2024 12:38 |
|
Szukam okien plastikowych porządnych z dobrym wygłuszeniem - projekt wisteria15 dajcie znać co warto zamontowac?
|
# kalani 24.09.2024 11:04 |
|
Jeśli ktoś planuje wymianę okien lub drzwi, warto rozważyć ofertę firmy Domega. Ich produkty charakteryzują się dobrą izolacją cieplną, co przyda się w naszych warunkach klimatycznych. Dodatkowo, mają szeroki wybór modeli o nowoczesnym designie. Sprawdźcie więcej na stronie: https://domega.pl/
|
# eddo 26.09.2024 08:02 |
|
No fajną mają to ofertę i dosyć szroką mozna kupic praktycznie cała stolarkę za jednym razem a wtedy wiadomo można coś ponegocjować z ceną :)
|
Darful 26.09.2024 09:50 |
|
Ciekawym elementem, jeśli chodzi o okna są...klamki!
Na jednej ze stron można zobaczyć jakby się prezentowały, takie retro i do tego mosiężne: www.klamkidodrzwi.sklep.pl i tam można wpisać klamki do okien Moim zdaniem nadają się zarówno do okna drewnianego jak i PCV ;) |
# anutek 27.09.2024 13:50 |
|
a jakie okna preferujecie pcv czy drewno? mnie się drewniane podobają ale mam kota i boje się że zniszczy
|
# gregor 27.09.2024 13:52 |
|
ja mam drweniane i miałam kota i nie polecam - wszystko jest zjechane od góry do dołu - silikon praktycznie do wymiany :( teraz brałabym tylko pcv brązowe ewentualnie
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Skuteczne tabletki na rzucenie palenia:
Nicorix
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.