REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# miszka

17.02.2015 11:33

To po co p tym piszecie ??????????

# hrabia Zamoyski

17.02.2015 11:45

#miszka napisał(a) 17.02.2015 11:33
To po co p tym piszecie ??????????

żebyś kliknęła i żeby reklama się wyświetliła, to prosty mechanizm

jkj

17.02.2015 15:09

Ano po to, żeby pokazać jak w naszej dzielnicy nie ma kompletnie planowania przestrzeni.

REKLAMA

# Szamocin

17.02.2015 16:37

to prywatna rezydencja i ręce precz od niej a wy popatrzcie się na te wasze blokowiska na Tarchominie oblepione styropianem- jak sąsiad sika to wszyscy słyszą

# Pol

18.02.2015 11:47

Tekst od czapy, po co ta nagonka? Esteci się znaleźli. Zabierzcie gacie z balkonów i ten całoroczny śmietnik.

# tarchomintralalala

18.02.2015 11:51

Hmm? Normalny dom. Oh byłabym wniebowzięta gdybym miała możliwość opuścić blokowiska i zamieszkać w takiej budowli :) ( tak wiem.. mogę wziąć kredyt na 1000000000 lat ;) )
PS - Artykuł jest bezsensowny zabrał mi 2 minuty życia :)

REKLAMA

# smerf

18.02.2015 12:08

Może redakcja by powiedziała co tam będzie?

# rodowity

18.02.2015 12:24

do #Szamocin: takie rezydencje to w lesie się stawia!!! albo obok innych zameczków. Popatrz jak wyglądają domy na Szamocinie i się nie dziw że takie poruszenie! Że nagle taki zameczek odstawiony! To nie kwestia gustu bo o tym się nie dyskutuje tylko plan zagospodarowania nie powinien na coś takiego pozwalać. Na Szamocinie są też rezydencje ( co prawda bez windy) i nie rzucają się w oczy!

# trader

18.02.2015 14:50

wlasciciel ewidentnie nie ma gustu ale zawsze to dodatkowa atrakcja.kicz tez jest sztuka

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe