REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# wodnik szuwarek

18.01.2022 11:39

Myślałem że władze naszego miasta lubią uchodźców i są za tolerancją , a tu wycinka "obcych", chociaż już bardzo zadomowionych.
A poważnie - skoro klony i lipy gorzej sobie radzą ( być może z powodu skażenia powietrza ) to może lepiej nie przeszkadzać przyrodzie , szczególnie wokół rezerwatu.

# Barszcz Sosnowskiego

18.01.2022 11:46

Marchewka, pietruszka i ziemniaki to też gatunki obce. Zakazać.

# nnn

18.01.2022 12:11

Gdzie ekolodzy? Przecież tną drzewa!!!

REKLAMA

# Eryk35s

18.01.2022 14:07

Trykociarze są coraz gorszym problemem w Lesie Bielańskim, wyjeżdżają zza pleców, nie używają dzwonków, po nocy oślepiają ledami po 2000 lumenów, a ostatnio widziałem jednego takiego, który jadąc ze 40 km/h GWIZDAŁ na spacerujących gwizdkiem ostrzegawczym. Następnym razem zobowiązuję się go strącić z tego obrzydliwego gravela.

# szpryc menel

19.01.2022 12:47

Proszę sprawdzić czy wycinkę prowadzą wyłącznie zaszprycowani PIĘCIOMA DAFKAMI inaczej wszyscy spacerowicze umrom.

# Rafał

23.01.2022 14:52

#Eryk35s napisał(a) 18.01.2022 14:07
Trykociarze są coraz gorszym problemem w Lesie Bielańskim, wyjeżdżają zza pleców, nie używają dzwonków, po nocy oślepiają ledami po 2000 lumenów, a ostatnio widziałem jednego takiego, który jadąc ze 40 km/h GWIZDAŁ na spacerujących gwizdkiem ostrzegawczym. Następnym razem zobowiązuję się go strącić z tego obrzydliwego gravela.

Sam lubię jeździć na rowerze po Lesie Bielańskim, ale wkurza mnie, gdy ktoś jeździ w opisany przez Ciebie sposób. Rezerwat to nie miejsce na wyścigi, ani na treningi MTB! Wytyczono tu szlaki rowerowe po to, by można było jeździć po lesie rekreacyjnie, z taką prędkością, by nikogo swoją jazdą nie narażać.
Niestety Las Bielański jest tak naprawdę bezpański. Nie ma w nim straży leśnej, Straż Miejska i Policja same z siebie tu nie zaglądają, a jeśli już, to i tak mają wiedzę bliską zeru na temat rezerwatu. Tak więc wandale czuli się, czują się i czuć będą się nadal tu bezkarni.

REKLAMA

Dark914118

27.01.2022 10:20, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 02.02.2022 14:39

Nie wiem po co aż tak bardzo wycinają te lasy.
http://thekoszulki.pl/koszulki-dla-mamy

# Szenko

01.02.2022 12:20

Muszą zrobić miejsce na oczobijne tablice z kwiatkami i zwierzątkami stawiane co 50 metrów w losowych miejscach lasu.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA