Forum › Wawer
# Mieszkanka Marysina 18.12.2018 14:27 |
|
Szłam już tą wyremontowaną drogą i mogę powiedzieć jedno - to czysta tragedia!!! Wolę błoto i koleiny niż to coś! Człowiek idąc zapada się... o bieganiu po tym należy zapomnieć... a o wjechaniu wózkiem tia... nie warto próbować! Ktoś zapomniał komu ma służyć ta droga... bo utwardzenie jej jest tylko i wyłącznie dobre dla tych samochodów z nadleśnictwa dobre - które notabene coraz częściej tam wjeżdżają.
|
# Ojciec Tadek 18.12.2018 18:37 |
|
Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o pieniądze ktoś wybudował droga Ktoś zapłacił ktoś wziął kasę wszystko się zgadza
|
# Havrań 19.12.2018 14:07 |
|
Ja doceniam że w lesie są ławki , wiaty , oczko wodne , ścieżka zdrowia czy znakowane szlaki dla biegaczy , pieszych i rowerzystów wszystko fajnie ale te remonty alejek to już przegięcie, nadmierna ingerencja w nature , podobnie ta ilość znaków miejscami przypomina miasto tak nawalone jak chociażby przy rezerwacie w centralnej aleji . Niech to będzie las a nie skwer miejski , wystarczy tych udogodnień :)
|
# Havrań 19.12.2018 14:17 |
|
Ja doceniam że w lesie Mazowieckiego Parku Krajobrazowego (skarb Wawra i zielone płuca prawobrzeżnej części Warszawy) są ławki , wiaty , oczko wodne , ścieżka zdrowia czy znakowane szlaki dla biegaczy , pieszych i rowerzystów wszystko fajnie ale te remonty alejek to już przegięcie, nadmierna ingerencja w nature , podobnie ta ilość znaków miejscami przypomina miasto tak nawalone jak chociażby przy rezerwacie w centralnej aleji . Niech to będzie las a nie skwer miejski , wystarczy juź tych udogodnień , pamiętajmy że czasem lepsze jest wrogiem dobrego a każdy nadmiar jest szkodliwy.
|
# Havrań 19.12.2018 15:19 |
|
V
|
# cyklista 29.12.2018 10:34 |
|
Jazda na rowerze po tej drodze to dramat. W gęstej i mokrej piaskowej brei energii zużywa się tyle co na podjazd na gubałówkę. To już nie jest droga dla rowerzystów. Czy da się to jakoś uprzątnąć? Przywrócić do stanu pierwotnego?
|
Darful 05.01.2019 14:06 |
|
Galeria to może być w muzeum,a albo we własnym domu...
Do tego polecam takie obrazy-reprodukcje na DCN Gallery A jak nie ma porządnej ścieżki rowerowej,to może warto trasę po prostu omijać?! |
Darful 14.01.2019 09:04 |
|
Chodziło mi o ofertę z tej strony http://www.dcngallery.pl/
|
# tatka krzysiek 17.11.2019 16:13 |
|
Był to fajny las na spacer z wózkiem, teraz po tych kamieniach - tragedia, szkoda będę jeździł gdzie indziej.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.