REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Do #Fałsza i obłuda, #Kumoterstwa itp.

mirek

07.03.2003 19:22

Jako autor oprogramowania tego forum zwracam się do ww. wymienionych(-ego?) z uprzejmą prośbą o wyjaśnienie powodu wielokrotnego powtarzania tych samych wpisów.
Proszę o odpowiedź w tym miejscu lub bezpośrednio na mojego maila - mirek@3w.pl
Dołożę wszelkich starań aby naprawić straty (np. odtworzyć jakiś post z kopii bezpieczeństwa) wynikłe z ewentualnego błędnego działania programu obsługi forum - proszę tylko o bliższe dane.
Jednocześnie oświadczam, że nie usuwam z forum żadnych postów, pozostawiając to w gestii Naczelnego. Osobiście ręczę za Jego uczciwość i jestem przekonany, że nie powodują nim niskie pobudki.
Jeszcze raz prosze o kontakt.
Mirek Strzelecki

# NAGA PRAWDA

07.03.2003 22:42

NAGA PRAWDA

# Igor

10.03.2003 13:11

Korzystając z okazji, proszę autora forum o przetestowanie go na innych przegladarkach niż tylko Internet Explorer.
Konkretnie chodzi mi o to, że w Netscapie po wybraniu opcji "wg daty odpowiedzi" (a także innych opcji z list rozwijalnych) pojawia sie komunikat:
"Not Found. The requested URL /cgi-bin/echo/forum/null was not found on this server."

REKLAMA

mirek

11.03.2003 11:52

Z tego, co udało mi się ustalić - ten "błąd" objawiał się w NN4. Ująłem "błąd" w cudzysłów, bo w NN7 zachowanie jest już poprawne - czy był to zatem błąd w kodzie (formalnie poprawnym), czy w przeglądarce?
Miłośnikom Netszkapy polecam wersje 7., choć też nie do końca doskonałą (zresztą, nie ma programów bez błedów ;-)
Będę wdzięczny za umieszczanie wszelkich uwag technicznych na Forum nt. Forum.
Pozdr.

# Igor

11.03.2003 12:30

Zgadza się, błąd objawia się w NN4. Może jest to błąd przeglądarki, ale zadaniem webmastera jest takie przygotowanie strony, aby działała na wszystkich (w miarę) nowych przeglądarkach. NN4 nie ma problemu z obsługą tego typu nawigacji na wielu innych stronach.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy