Forum › Białołęka
Do #Fałsza i obłuda, #Kumoterstwa itp.
mirek 07.03.2003 19:22 |
|
Jako autor oprogramowania tego forum zwracam się do ww. wymienionych(-ego?) z uprzejmą prośbą o wyjaśnienie powodu wielokrotnego powtarzania tych samych wpisów.
Proszę o odpowiedź w tym miejscu lub bezpośrednio na mojego maila - mirek@3w.pl Dołożę wszelkich starań aby naprawić straty (np. odtworzyć jakiś post z kopii bezpieczeństwa) wynikłe z ewentualnego błędnego działania programu obsługi forum - proszę tylko o bliższe dane. Jednocześnie oświadczam, że nie usuwam z forum żadnych postów, pozostawiając to w gestii Naczelnego. Osobiście ręczę za Jego uczciwość i jestem przekonany, że nie powodują nim niskie pobudki. Jeszcze raz prosze o kontakt. Mirek Strzelecki |
# NAGA PRAWDA 07.03.2003 22:42 |
|
NAGA PRAWDA
|
# Igor 10.03.2003 13:11 |
|
Korzystając z okazji, proszę autora forum o przetestowanie go na innych przegladarkach niż tylko Internet Explorer.
Konkretnie chodzi mi o to, że w Netscapie po wybraniu opcji "wg daty odpowiedzi" (a także innych opcji z list rozwijalnych) pojawia sie komunikat: "Not Found. The requested URL /cgi-bin/echo/forum/null was not found on this server." |
mirek 11.03.2003 11:52 |
|
Z tego, co udało mi się ustalić - ten "błąd" objawiał się w NN4. Ująłem "błąd" w cudzysłów, bo w NN7 zachowanie jest już poprawne - czy był to zatem błąd w kodzie (formalnie poprawnym), czy w przeglądarce?
Miłośnikom Netszkapy polecam wersje 7., choć też nie do końca doskonałą (zresztą, nie ma programów bez błedów ;-) Będę wdzięczny za umieszczanie wszelkich uwag technicznych na Forum nt. Forum. Pozdr. |
# Igor 11.03.2003 12:30 |
|
Zgadza się, błąd objawia się w NN4. Może jest to błąd przeglądarki, ale zadaniem webmastera jest takie przygotowanie strony, aby działała na wszystkich (w miarę) nowych przeglądarkach. NN4 nie ma problemu z obsługą tego typu nawigacji na wielu innych stronach.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.