REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Miro43

12.05.2021 13:37

Kolejny przykład z Białołęki, jak to przyroda przegrywa z człowiekiem a raczej z jego potrzebami:-/

# Waclaw

12.05.2021 14:33

Patologia to jest ten portal który nagminnie zawsze staje w obronie deweloperów a mieszkańców i ochronę środowiska ma gdzieś... Jesteście żałośni...

# W.K.

12.05.2021 14:38

Wg TUstolica.pl w warszawie należy zlikwidować całą zieleń, bo przeciez ta zieleń zajmuje grunty warte miliony... A można by tam wylać muliny M3 betonu...
Wy już się nawet nie kontroluje cię w swojej narracji..

REKLAMA

# xxx

12.05.2021 15:12

#W.K. napisał(a) 12.05.2021 14:38
Wg TUstolica.pl w warszawie należy zlikwidować całą zieleń, bo przeciez ta zieleń zajmuje grunty warte miliony... A można by tam wylać muliny M3 betonu...

Człowieku, przecież możesz kupić ten las i go utrzymywać. Zrób to, a dopiero potem zabieraj głos.

# W.K.

12.05.2021 15:27

#xxx napisał(a) 12.05.2021 15:12]
#W.K. napisał(a) 12.05.2021 14:38]
Wg TUstolica.pl w warszawie należy zlikwidować całą zieleń, bo przecież ta zieleń zajmuje grunty warte miliony... A można by tam wylać muliny M3 betonu...
Człowieku, przecież możesz kupić ten las i go utrzymywać. Zrób to, a dopiero potem zabieraj głos.
-Człowieku, już ktoś go kupił lub dostał w spadku więc niech go niech utrzymuje... A jak go nie stać na utrzymanie -niech odda! A nie zgrywa cwaniaka że kupił tanio a teraz płacz, że nie może budować -chyba wiedział co kupuje, a jak nie to frajer i pretensje do siebie...

# pytanie

12.05.2021 21:13

Kto jest właścicielem TUstolica.pl?
Zauważyłem, że znika coraz więcej krytycznych komentarzy wobec tego co pisze autor artykułu.
Skoro jest cenzura to może po prostu olać ten portal?

REKLAMA

# forumowicz z czasów Duśki

13.05.2021 08:08

#pytanie napisał(a) 12.05.2021 21:13
Kto jest właścicielem TUstolica.pl?
Zauważyłem, że znika coraz więcej krytycznych komentarzy wobec tego co pisze autor artykułu.
Skoro jest cenzura to może po prostu olać ten portal?

A ja mam całkowicie odmienne spostrzeżenie, że od dawna nikt tu nie moderuje i bardzo rzadko reagują nawet na klikanie w 'usuńcie to'

# Kisiel1

14.05.2021 09:37

To jest prywatny las, w którym od lat rąbie się drzewo na opał, takie jest jego przeznaczenie. Tam są same młode drzewa, bo rosną ok. 20 lat i idą do pieca. Nowi mieszkańcy nie mają pojęcia i robią larum z niczego.

# Ryba

14.05.2021 12:18

#forumowicz z czasów Duśki napisał(a) 13.05.2021 08:08

A ja mam całkowicie odmienne spostrzeżenie, że od dawna nikt tu nie moderuje i bardzo rzadko reagują nawet na klikanie w 'usuńcie to'
To jest też moje spostrzeżenie :). Ale z dwojga złego to może nawet lepiej.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą