Forum › Białołęka
# Miro43 12.05.2021 13:37 |
|
Kolejny przykład z Białołęki, jak to przyroda przegrywa z człowiekiem a raczej z jego potrzebami:-/
|
# Waclaw 12.05.2021 14:33 |
|
Patologia to jest ten portal który nagminnie zawsze staje w obronie deweloperów a mieszkańców i ochronę środowiska ma gdzieś... Jesteście żałośni...
|
# W.K. 12.05.2021 14:38 |
|
Wg TUstolica.pl w warszawie należy zlikwidować całą zieleń, bo przeciez ta zieleń zajmuje grunty warte miliony... A można by tam wylać muliny M3 betonu...
Wy już się nawet nie kontroluje cię w swojej narracji.. |
# xxx 12.05.2021 15:12 |
|
#W.K. napisał(a) 12.05.2021 14:38 Wg TUstolica.pl w warszawie należy zlikwidować całą zieleń, bo przeciez ta zieleń zajmuje grunty warte miliony... A można by tam wylać muliny M3 betonu... Wy już się nawet nie kontroluje cię w swojej narracji.. Człowieku, przecież możesz kupić ten las i go utrzymywać. Zrób to, a dopiero potem zabieraj głos. |
# W.K. 12.05.2021 15:27 |
|
#xxx napisał(a) 12.05.2021 15:12]
#W.K. napisał(a) 12.05.2021 14:38] Wg TUstolica.pl w warszawie należy zlikwidować całą zieleń, bo przecież ta zieleń zajmuje grunty warte miliony... A można by tam wylać muliny M3 betonu... Wy już się nawet nie kontroluje cię w swojej narracji.. Człowieku, przecież możesz kupić ten las i go utrzymywać. Zrób to, a dopiero potem zabieraj głos. -Człowieku, już ktoś go kupił lub dostał w spadku więc niech go niech utrzymuje... A jak go nie stać na utrzymanie -niech odda! A nie zgrywa cwaniaka że kupił tanio a teraz płacz, że nie może budować -chyba wiedział co kupuje, a jak nie to frajer i pretensje do siebie... |
# pytanie 12.05.2021 21:13 |
|
Kto jest właścicielem TUstolica.pl?
Zauważyłem, że znika coraz więcej krytycznych komentarzy wobec tego co pisze autor artykułu. Skoro jest cenzura to może po prostu olać ten portal? |
# forumowicz z czasów Duśki 13.05.2021 08:08 |
|
#pytanie napisał(a) 12.05.2021 21:13 Kto jest właścicielem TUstolica.pl? Zauważyłem, że znika coraz więcej krytycznych komentarzy wobec tego co pisze autor artykułu. Skoro jest cenzura to może po prostu olać ten portal? A ja mam całkowicie odmienne spostrzeżenie, że od dawna nikt tu nie moderuje i bardzo rzadko reagują nawet na klikanie w 'usuńcie to' |
# Kisiel1 14.05.2021 09:37 |
|
To jest prywatny las, w którym od lat rąbie się drzewo na opał, takie jest jego przeznaczenie. Tam są same młode drzewa, bo rosną ok. 20 lat i idą do pieca. Nowi mieszkańcy nie mają pojęcia i robią larum z niczego.
|
# Ryba 14.05.2021 12:18 |
|
#forumowicz z czasów Duśki napisał(a) 13.05.2021 08:08 To jest też moje spostrzeżenie :). Ale z dwojga złego to może nawet lepiej.A ja mam całkowicie odmienne spostrzeżenie, że od dawna nikt tu nie moderuje i bardzo rzadko reagują nawet na klikanie w 'usuńcie to' |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.