REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

czy to hemoroidy?

# alinka42

25.10.2019 15:21

Hej! Mam mały i wstydliwy problem. Pracuję w biurze przez 8-9 h codziennie i mam siedzącą pracę. Ostatnio mam świąd w okolicy pupy i jakieś takie wzgórki. Myślicie, że to mogą być hemoroidy?

# observer

25.10.2019 20:40

Weź lusterko i obejrzyj, a także poczytaj w internecie. Wizyta u lekarza byłaby najlepszym rozwiązaniem. Jak się wstydzisz, a możesz odżałować ze 200 zł, to prywatnie będzie i szybko i kulturalnie.

# nataliamagda8

28.10.2019 09:27

Owszem, mogą, idź do apteki i zapytaj o maść na hemoroidy, na pewno coś doradzą. Ja stosowałam po porodzie posterisan, póki co problem nie powrócił (odpukać!)

REKLAMA

# HemoroidyInfoOE

29.10.2019 21:26

Dzień dobry,
zachęcam do zapoznania się ze stroną https://hemoroidy.info.pl gdzie dowie się Pani m.in. jakie są przyczyny oraz typowe objawy choroby hemoroidalnej. Na stronie może Pani również pobrać darmowy poradnik, z którego dowie się Pani, jak postępować w przypadku problemu z hemoroidami oraz jak je leczyć.
Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.

# ojka

30.10.2019 23:39

czy tego typu objawy zawsze świadczą o hemoroidach?

# HemoroidyInfoOE

31.10.2019 23:48

Dzień dobry,
Zawsze dobrym pomysłem jest wizyta u lekarza, warto skonsultować dolegliwości, tym bardziej, jeśli trwają one dłuższy czas. Odsyłam również do artykułu hemoroidy.info.pl/ nie-zawsze-sa-to-hemoroidy/ z którego może się Pani dowiedzieć, że opisane wyżej objawy nie zawsze muszą świadczyć o chorobie hemoroidalnej.

REKLAMA

# erg

17.11.2019 17:50

A są jakieś domowe sposoby, które się sprawdzą w tej sytuacji?

# HemoroidyInfoOE

18.11.2019 01:17

Dzień dobry,
zachęcam do przeczytania artykułu na temat sposobów leczenia hemoroidów, z którego dowie się Pani również, jakie kroki należy wykonać w pierwszej kolejności, kiedy zauważy Pani objawy choroby: hemoroidy.info.pl/leczenie-hemoroidow Ogromną rolę odgrywa w tym przypadku zmiana diety oraz stylu życia.

# karolaanka

29.11.2019 11:43

a jaka dieta jest zalecana? Ewentualnie jakie środki bez recepty można użyć, zeby szybko i skutecznie zadziałały?

REKLAMA

# observer

29.11.2019 14:41

Babka płesznik. Błonnik, błonnik, błonnik - warzywa, owoce, musli. Dużo wody 1,5 - 2 l na dobę.

ruszti

29.11.2019 19:00

A możecie polecić jakieś szybie rozwiązanie na taką przypadłość. Czy jednak lepiej wybrać się do lekarza i omówić taką przypadłość?

Matka_Sławka_z_Gdańska

29.11.2019 22:53

Jednak lepiej....:) @ruszti

REKLAMA

# HemoroidyInfoOE

05.12.2019 22:58

Dzień dobry,
Faktycznie istnieje ścisły związek między odżywianiem a hemoroidami. Warto wprowadzić do diety produkty bogate w błonnik, który wspomaga regularne wypróżnianie.
Zachęcam również do przeczytania artykułu na naszej stronie internetowej: hemoroidy.info.pl/ sukces-terapii-zalezy-od-nas-samych/

# samosiejka

29.12.2019 16:59

ruszti napisał 29.11.2019 19:00
A możecie polecić jakieś szybie rozwiązanie na taką przypadłość. Czy jednak lepiej wybrać się do lekarza i omówić taką przypadłość?

Do lekarza i tak trzeba się wybrać, bo powodów hemoroidów może być dużo. Na pewno możesz sobie kupić Posterisan bez recepty i zacząć używać. Poprawi komfort, a lekarz na pewno zleci badania.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy