Forum › Białołęka
czy to hemoroidy?
# alinka42 25.10.2019 15:21 |
|
Hej! Mam mały i wstydliwy problem. Pracuję w biurze przez 8-9 h codziennie i mam siedzącą pracę. Ostatnio mam świąd w okolicy pupy i jakieś takie wzgórki. Myślicie, że to mogą być hemoroidy?
|
# observer 25.10.2019 20:40 |
|
Weź lusterko i obejrzyj, a także poczytaj w internecie. Wizyta u lekarza byłaby najlepszym rozwiązaniem. Jak się wstydzisz, a możesz odżałować ze 200 zł, to prywatnie będzie i szybko i kulturalnie.
|
# nataliamagda8 28.10.2019 09:27 |
|
Owszem, mogą, idź do apteki i zapytaj o maść na hemoroidy, na pewno coś doradzą. Ja stosowałam po porodzie posterisan, póki co problem nie powrócił (odpukać!)
|
# HemoroidyInfoOE 29.10.2019 21:26 |
|
Dzień dobry,
zachęcam do zapoznania się ze stroną https://hemoroidy.info.pl gdzie dowie się Pani m.in. jakie są przyczyny oraz typowe objawy choroby hemoroidalnej. Na stronie może Pani również pobrać darmowy poradnik, z którego dowie się Pani, jak postępować w przypadku problemu z hemoroidami oraz jak je leczyć. Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. _________________ Ekspert hemoroidy.info.pl |
# ojka 30.10.2019 23:39 |
|
czy tego typu objawy zawsze świadczą o hemoroidach?
|
# HemoroidyInfoOE 31.10.2019 23:48 |
|
Dzień dobry,
Zawsze dobrym pomysłem jest wizyta u lekarza, warto skonsultować dolegliwości, tym bardziej, jeśli trwają one dłuższy czas. Odsyłam również do artykułu hemoroidy.info.pl/ nie-zawsze-sa-to-hemoroidy/ z którego może się Pani dowiedzieć, że opisane wyżej objawy nie zawsze muszą świadczyć o chorobie hemoroidalnej. Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. __________________ Ekspert hemoroidy.info.pl |
# erg 17.11.2019 17:50 |
|
A są jakieś domowe sposoby, które się sprawdzą w tej sytuacji?
|
# HemoroidyInfoOE 18.11.2019 01:17 |
|
Dzień dobry,
zachęcam do przeczytania artykułu na temat sposobów leczenia hemoroidów, z którego dowie się Pani również, jakie kroki należy wykonać w pierwszej kolejności, kiedy zauważy Pani objawy choroby: hemoroidy.info.pl/leczenie-hemoroidow Ogromną rolę odgrywa w tym przypadku zmiana diety oraz stylu życia. Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. _________________ Ekspert hemoroidy.info.pl |
# karolaanka 29.11.2019 11:43 |
|
a jaka dieta jest zalecana? Ewentualnie jakie środki bez recepty można użyć, zeby szybko i skutecznie zadziałały?
|
# observer 29.11.2019 14:41 |
|
Babka płesznik. Błonnik, błonnik, błonnik - warzywa, owoce, musli. Dużo wody 1,5 - 2 l na dobę.
|
ruszti 29.11.2019 19:00 |
|
A możecie polecić jakieś szybie rozwiązanie na taką przypadłość. Czy jednak lepiej wybrać się do lekarza i omówić taką przypadłość?
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 29.11.2019 22:53 |
|
Jednak lepiej....:) @ruszti
|
# HemoroidyInfoOE 05.12.2019 22:58 |
|
Dzień dobry,
Faktycznie istnieje ścisły związek między odżywianiem a hemoroidami. Warto wprowadzić do diety produkty bogate w błonnik, który wspomaga regularne wypróżnianie. Zachęcam również do przeczytania artykułu na naszej stronie internetowej: hemoroidy.info.pl/ sukces-terapii-zalezy-od-nas-samych/ Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. _________________ Ekspert hemoroidy.info.pl |
# samosiejka 29.12.2019 16:59 |
|
ruszti napisał 29.11.2019 19:00 A możecie polecić jakieś szybie rozwiązanie na taką przypadłość. Czy jednak lepiej wybrać się do lekarza i omówić taką przypadłość? Do lekarza i tak trzeba się wybrać, bo powodów hemoroidów może być dużo. Na pewno możesz sobie kupić Posterisan bez recepty i zacząć używać. Poprawi komfort, a lekarz na pewno zleci badania. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.