Forum › Warszawa
Części zamienne do Honda Jazz - gdzie znajdę?
Ordek55 16.07.2017 22:33 |
|
Cześć, chciałem Was zapytać, gdzie znajdę dobre części zamienne do Hond w Warszawie?
|
# Martin89 17.07.2017 07:37 |
|
Z tego co wiem HondaPlaza ma swój magazyn na miejscu z częściami oryginalnymi, a jak potrzebujesz częsci zamiennych japońskie produkcji to warto się do nich zgłosić, ponieważ potrafią je załatwić dosłownie w ciągu 2 dni ( tak było u mnie ) Do tego w dobrych cenach ;)
|
# KacperWładecki 17.07.2017 18:19 |
|
Zgadza się Martin89 HondaPlaza tak na prawdę na miejscu ma wszystko od salonu przez serwis po magazyn części zarówno w temacie aut jak i motocykli. Właśnie dlatego warto abyś się do nich wybrał bądź poprosił o pomoc. Szczególnie, że nawet na ich stronie znajdziesz informację, gdzie wspominają o częściach oryginalnych jak i porządnych zamiennikach japońskich.
|
# DanielD66 18.07.2017 08:59 |
|
No tutaj trudno się nie zgodzić, wielkimi krokami zbliżają się dni otwarte na które również ja się wybieram do HondaPlaza już w piątek od godziny 8.00 do 19.00 oraz sobotę w godz. 9.00 - 16.00. Będzie testowanie kasków ARAI, SHOEI oraz SPIDI DAY. Można złapać fajne rabaty, także od razu masz możliwość załatwienia spraw z zakresu części zamiennych.
|
# KamilMatwin 15.08.2017 19:10 |
|
HondaPlaza to sprawdzone miejsce, jeżeli chodzi o auta produkcji Honda. Świetnie prowadzony serwis, terminowe realizacje, oryginalne części na miejscu i do tego salon z najnowszymi modelami aut i motocykli. Czego oczekiwać więcej.
|
# Jurek20 25.08.2017 09:32 |
|
Mój mechanik zamawiał kiedyś do Hondy http://ebcbrakes.pl/. Może ten namiar również się komuś przyda.
|
# szmata szeptana 25.08.2017 10:46 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować. |
# 12345 25.08.2017 10:57 |
|
skoro czujesz się szmatą to twój problem cieciu. Niektórzy czytają forum bo potrzebują znaleźć jakąś konkretną poradę czy namiar. ale co wy szmaty na ten temat wiecie.
|
# szmata szeptana 25.08.2017 13:11 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować. |
# dario58 13.05.2020 13:40 |
|
Polecam aparts.pl gdzie mają spory wybór części do wielu marek
|
# motorniczy 29.07.2022 18:16 |
|
Niestety ja nigdy jeszcze takiego pojazdu nie miałem więc również ciężko jest mi cokolwiek w tej kwestii doradzić. W każdym razie korzystając z okazji polecam na pewno fajny wpis https://motoweb.com.pl/vw-karmann-ghia-gdzie-zdobyc-czesci/ aby każdy wiedział gdzie może nbayć części zamienne do VW Karmann.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.