REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

medycyna pracy w Medivicie ( Warszawa)

# Kaśka

23.05.2022 10:58

Hej wszystkim. Czy ktoś z Was miał już okazję robić badania u lekarza medycyny pracy w przychodni Medivita na Mokotowie ? jak z terminami ? warto skorzystać ?

# hanka1

23.05.2022 11:14

mieszkam na Mokotowie więc przychodnię znam. Co prawda u lekarza medycyny pracy tu nie byłam ale już kilka razy robiłam badania krwi, odwiedzłam też stomatologa. placówka ok - miła obsługa i szybkie terminy.

# julciaw

23.05.2022 13:40

polecam przychodnię :) nie wiem czy wiesz, ale tu konsultacje u lekarza medycyny pracy mogą się odbywać także online co uważam za duże udogodnienie dla pacjenta. terminy mają błyskawiczne, ja umówiłam się w zasadzie z dnia na dzień.

REKLAMA

# Kaśka

24.05.2022 15:01

dzięki wielkie za tak szybkie odpowiedzi i pomoc :) postaram się jeszcze w tym tygodniu zadzwonić i umówić, skierowanie od pracodawcy już mam :)

# julciaw

14.06.2022 18:16

I jak Tam Kaśka udało się już ogarnąć kwestie zaświadczenia do nowej pracy ? Daj znać w wolnej chwili :)

# Kaśka

28.07.2022 13:42

nowa praca już rozpoczeta i sporo na głowie dlatego nie miałam czasu pisać. Badania udało się zrobić sprawnie, bez problemu. raz jeszcze wielkie dzięki za pomoc :)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni