Forum › Białołęka
che che
# duska 19.01.2004 17:42 |
|
czemu nie lubicie smoka smoczynskiego chyba dlatego że wy niedostaliscie sie do koryta?
|
# Yes 20.01.2004 08:14 |
|
To prawda Duska, aż chrząkają z pożądania aby dorwać sie do koryta i radośnie pomlaskać w strawie zwanej władzą. Mniam, mniam to ci dopiero rozkosz, a przy okazji jeszcze ubrudzić ryjek - istny folk.
|
# Duśka 20.01.2004 18:27 |
|
Uwaga! Nie pisałam tego postu i mam wielki żal do osoby podpisującej się za mnie. Do tego wszyscy, którzy mnie znają z forum doskonale wiedzą, że nigdy nie podejmuję tematów politycznych, bo ich nie lubię i nie znam się na nich. Piszę zawsze zgodnie z zasadami polskiej pisowni i interpunkcji. Używam kropek, zdania zaczynam dużą literą, nie używam wulgaryzmów. Dlatego proszę osobę, która to zrobiła o przyznanie się i przeproszenie mnie na forum. Nie przesadzam, każdy powinien mieć na tyle odwagi sobistej, żeby tak postąpić. Duśka
|
historyk 20.01.2004 21:33 |
|
Do YES'a, autopsja?
|
# Vladymir 20.01.2004 22:19 |
|
Apel do Amina: proszę wykasować post Duska. To bardzo nie fair wobec Duśki, że toleruje się kogoś, kto się pod nią podszywa.
|
# Yes 21.01.2004 07:53 |
|
Historyku nie autopsja tylko obserwacja. Nigdy nie byłem związany z kregami władzy i daleki jestem od tego. Prowadzę własną firmę i to mnie i kilkunastu osobom wystarczy (firma nie ma swojej siedziby na terenie Białołęki), a jej działania nie są zwiazane z samorządem.
|
# Weronika 21.01.2004 09:10 |
|
Admin apelu nie przyjmie, zapomnieliście o procedurze?
Jak już wytrzeźwieje, żeby przeczytać posta i na tyle się wysili, żeby podnieść słuchawkę i zadzwonić do Kartnera, to mija tyle czasu, że już dawno wszyscy zapominają o sprawie. Zapomnieliście jak było z Gonzem ? |
# Vladymir 21.01.2004 23:11 |
|
W związku z postem Weroniki mam pytanie publiczne na Forum: czy Admin nadużywa alkoholu ?
|
# kika 21.01.2004 23:13 |
|
Od czasu do czasu czemu nie - jemu też należy się
|
# Admin 22.01.2004 13:07 |
|
Spoko, ja na trzeźwo do tej roboty nie podchodzę, myślicie, że dałoby się te wszystkie głupoty bez jakiegoś rozluźniacza czytać ?
|
# Duśka 23.01.2004 19:22 |
|
No, i nikt się nie przyznał... Szkoda, że ma odwagę się podszywać pode mnie, a nie ma odwagi przeprosić... Duśka
|
Olena 24.01.2004 10:42 |
|
Duśko dla takich "osób" słowo przepraszam to jakiś neologizm - jśli je znają z pewnością nie wiedzą "z czym to się je" :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.