REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Lepiej rejestrować nicki

Olena

19.01.2004 19:19

... jak widać poniżej :> (zastanawiam się czy to brak odwagi, kompleksy czy po prostu głupota?)

Rudolf

19.01.2004 20:47

No to jest oczywiste bo nikt pod nas sie nie mógł podszywać.

Kotka

19.01.2004 21:56

Tylko logowanie się dłużej trwa :(
Szkoda, że pojawiają się tu czasami niezbyt kulturalni forumowicze, którzy swoim zachowaniem to wymuszają.
Do Vladymirów: napisalismy do Was maila...

REKLAMA

Rudolf

20.01.2004 12:07

Ale jest gwarancja indywidualności.

# Duśka

20.01.2004 18:29

Właśnie odpisałam na posta, który ktoś podpisał moim nickiem. (temat: che che). Jestem oburzona. Zgadzam się z kotką. Duśka

# xyz

20.01.2004 20:00

Byłem zarejestrowany niestety głupie żarty i zapchana skrzynka szybko mnie wyrejestrowały.

REKLAMA

Igor

20.01.2004 22:17

Załóż sobie gdzieś darmowe konto pocztowe i używaj go do rejestracji. Nigdy nie podawajcie publicznie swojego "podstawowego" adresu (chyba, że lubicie dostawać duuużo e-maili).

# Vladymir

20.01.2004 22:17

Kotka, dzięki, odczytaliśmy. Rejestrować nicków nie radzę, zbyt duży poziom agresji na Forum zniszczy Wasze kompy. Lepiej dawać swoje namiary na priva zaufanym ludziom na wysokim poziomie intelektualnym, takim jak np Historykowie i tam wymieniać z nimi prywatne poglądy.

# Duśka

21.01.2004 16:09

Vladymir jak to zrobić, bo rzeczywiście poziom forum spadł nisko (pomijając wtręty "starych" forumowiczów). Duśka

REKLAMA

# Vladymir

21.01.2004 23:07

Do Duśki /tej prawdziwej, lubianej i szanowanej, a nie jej tandetnego erzatzu o nicku Duska/, trzeba spotkać sie w realu i tam wymienić stosowne adresy. Ja z Tobą spotkam się chętnie.

# Duśka

23.01.2004 19:26

Miło mi, a co na to Twoja Połowica? To oczywiście żart, ślę ukłony dla w/w. A co do pomysłu - to rzeczywiście: kiedyś starzy forumowicze spotkali się w pizzerii ( nawet z przygodami, bo nam zgasło światło i gadaliśmy przy świecach) i było całkiem sympatycznie. Można by coś zorganizować, ale może po feriach?
Duśka

# Kotkaa

23.01.2004 21:50

Znakomity pomysł, z tym, że ja bym wolała w czasie ferii (nie upieram się, że w środku, może być pierwszy albo ostatni weekend), bo wtedy mam znacznie mniej pracy. Ale oczywiście dostosuję się do zdania innych.
Może być nawet ta sama pizzeria, bo innych lokali u nas niewiele, a do Dzikiego niezmotoryzowanym trochę za daleko.
Chociaż grzanego piwa w "Duo" nie radzę zamawiać...

REKLAMA

Olena

24.01.2004 10:50

niestety starym forumowiczem jeszcze nie jestem :( <jeśli brać pod uwagę staż na forum a nie wiek;))> W każdym razie gorąco polecam Dzikiego - nawet niezmotoryzowanym - ostatnio tam byłam komunikacją miejską i to w obecnych okolicznościach przyrody :) Co prawda od pętli na Choszczówce należałoby użyć łyżew ale nóg nie polamaliśmy :) A Dziki jest tego wart :)

# czytelnik

24.01.2004 14:03

a kto to jest ta duska?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025