Forum › Białołęka
Lepiej rejestrować nicki
Olena 19.01.2004 19:19 |
|
... jak widać poniżej :> (zastanawiam się czy to brak odwagi, kompleksy czy po prostu głupota?)
|
Rudolf 19.01.2004 20:47 |
|
No to jest oczywiste bo nikt pod nas sie nie mógł podszywać.
|
Kotka 19.01.2004 21:56 |
|
Tylko logowanie się dłużej trwa :(
Szkoda, że pojawiają się tu czasami niezbyt kulturalni forumowicze, którzy swoim zachowaniem to wymuszają. Do Vladymirów: napisalismy do Was maila... |
Rudolf 20.01.2004 12:07 |
|
Ale jest gwarancja indywidualności.
|
# Duśka 20.01.2004 18:29 |
|
Właśnie odpisałam na posta, który ktoś podpisał moim nickiem. (temat: che che). Jestem oburzona. Zgadzam się z kotką. Duśka
|
# xyz 20.01.2004 20:00 |
|
Byłem zarejestrowany niestety głupie żarty i zapchana skrzynka szybko mnie wyrejestrowały.
|
Igor 20.01.2004 22:17 |
|
Załóż sobie gdzieś darmowe konto pocztowe i używaj go do rejestracji. Nigdy nie podawajcie publicznie swojego "podstawowego" adresu (chyba, że lubicie dostawać duuużo e-maili).
|
# Vladymir 20.01.2004 22:17 |
|
Kotka, dzięki, odczytaliśmy. Rejestrować nicków nie radzę, zbyt duży poziom agresji na Forum zniszczy Wasze kompy. Lepiej dawać swoje namiary na priva zaufanym ludziom na wysokim poziomie intelektualnym, takim jak np Historykowie i tam wymieniać z nimi prywatne poglądy.
|
# Duśka 21.01.2004 16:09 |
|
Vladymir jak to zrobić, bo rzeczywiście poziom forum spadł nisko (pomijając wtręty "starych" forumowiczów). Duśka
|
# Vladymir 21.01.2004 23:07 |
|
Do Duśki /tej prawdziwej, lubianej i szanowanej, a nie jej tandetnego erzatzu o nicku Duska/, trzeba spotkać sie w realu i tam wymienić stosowne adresy. Ja z Tobą spotkam się chętnie.
|
# Duśka 23.01.2004 19:26 |
|
Miło mi, a co na to Twoja Połowica? To oczywiście żart, ślę ukłony dla w/w. A co do pomysłu - to rzeczywiście: kiedyś starzy forumowicze spotkali się w pizzerii ( nawet z przygodami, bo nam zgasło światło i gadaliśmy przy świecach) i było całkiem sympatycznie. Można by coś zorganizować, ale może po feriach?
Duśka |
# Kotkaa 23.01.2004 21:50 |
|
Znakomity pomysł, z tym, że ja bym wolała w czasie ferii (nie upieram się, że w środku, może być pierwszy albo ostatni weekend), bo wtedy mam znacznie mniej pracy. Ale oczywiście dostosuję się do zdania innych.
Może być nawet ta sama pizzeria, bo innych lokali u nas niewiele, a do Dzikiego niezmotoryzowanym trochę za daleko. Chociaż grzanego piwa w "Duo" nie radzę zamawiać... |
Olena 24.01.2004 10:50 |
|
niestety starym forumowiczem jeszcze nie jestem :( <jeśli brać pod uwagę staż na forum a nie wiek;))> W każdym razie gorąco polecam Dzikiego - nawet niezmotoryzowanym - ostatnio tam byłam komunikacją miejską i to w obecnych okolicznościach przyrody :) Co prawda od pętli na Choszczówce należałoby użyć łyżew ale nóg nie polamaliśmy :) A Dziki jest tego wart :)
|
# czytelnik 24.01.2004 14:03 |
|
a kto to jest ta duska?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.