Forum › Białołęka
# lutek 27.01.2015 08:50 |
|
a co z galerią i 11 salami kinowymi nie wspominając o kawiarni i restauracji,już dawno minął czas na wydanie pozwolenia na budowe czyżby PO i PSL czekało na wybory zeby odtrąbić sukces jak dba o mieszkańców Białołęki i znowu rok obsuwy jak ze wszystkim.
|
# uzaw 27.01.2015 10:56 |
|
A co masz być? Inwestor na bieżąco informuje o swoich poczynaniach. Trwa postępowanie w sprawie wydania pozwolenia na budowę, jak je dostaną to budowa ruszy. Sam teren budowy jest już porządkowany do rozpoczęcia inwestycji
|
# Alka 27.01.2015 11:30 |
|
Jakoś tłumy do kina na Boku nie walą, wiec po co Ci te 11 sal kinowych?
|
# lutek 27.01.2015 15:28 |
|
to sobie zadzwoń do inwestora i sie dowiesz ze takie pozwolenie to 60 dni a złożono w pażdzierniku lub wrześniu to co to jest
|
# kinomaniak 27.01.2015 16:26 |
|
No jednak to jest chyba trochę bardziej skomplikowana procedura więc musi potrwać swoje. A co do kina to zawsze spoko będzie mieć i takie z prawdziwego zdarzenia obok tego co mamy teraz. Myślę że i tu i tu chętnych nie zabraknie. Ważne że będzie wybór
|
jkj 28.01.2015 13:55 |
|
@Alka: chyba jednak jest różnica między niszowym kinem o JEDNEJ sali, gdzie pokazywane są tylko niektóre filmy, często nawet nie te, które lecą w multipleksach, a kinem wielosalowym pokazującym nowo wyprodukowane filmy i gdzie można sobie wybrać na co sie chce iść a nie być skazanym na jeden tytuł
|
# gość 28.01.2015 16:16 |
|
Sto razy bardziej wolę niszowe kina z duszą i ograniczonym, ale wartościowym repertuarem, niż multipleksy z tonami śmierdzącego popcornu i młodzieżą, która nie wie jak się zachować w kinie... Nie mówiąc o kosmicznych cenach za bilety w multipleksach.
|
# kinomaniak 28.01.2015 16:18 |
|
#gość napisał(a) 28.01.2015 16:16 Sto razy bardziej wolę niszowe kina z duszą i ograniczonym, ale wartościowym repertuarem, niż multipleksy z tonami śmierdzącego popcornu i młodzieżą, która nie wie jak się zachować w kinie... Nie mówiąc o kosmicznych cenach za bilety w multipleksach. Pytanie tylko, czy zadaniem Kina na boku jest wyświetlanie topowego filmu, który jest wszędzie. Chyba nie. |
jkj 28.01.2015 20:58 |
|
Jasne, że nie, kino na BOKu ma za zadanie pokazywanie ambitnego kina, ale nie łudźmy się - większość naszego społeczeństwa woli jednak obejrzeć filmy mniej ambitne, dlatego też kino w galerii ma większą szansę na popularność.
|
emillka 29.03.2015 16:13 |
|
Film jest naprawdę świetny. nie żałuję, że wybrałam się do kina. Do tego film przypomniał mi Lublin, w którym naprawdę dawno nie miałam okazji być, a chętnie nadrobiłabym zaległości;) tylko jakoś ciągle okazji brak;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.