Forum › Bemowo
# KKK 07.01.2013 11:06 |
|
z tym E2 maja racje, powinno jezdzic od petli Gorczewska
|
# Tomek83 07.01.2013 21:58 |
|
Też jestem za ograniczeniem kursu do pętli Górczewska. Dobry pomysł.
|
# bemowiak 08.01.2013 00:38 |
|
422 to jedyny autobus który jedzie do centrum z lazurowej.... ludzie opamiętajcie się.... jak żyć...
|
# asai123 08.01.2013 10:40 |
|
A co w zamian otrzyma Nowe Bemowo? Bo będzie to już 5 linia autobusowa, która tu nie dojedzie. Może 180 mogło by do Nas zakręcać?
|
# rex 08.01.2013 13:02 |
|
W zamian Bemowo otrzyma uśmiechniętą gębę bufetowej i burmistrzunia ,co się zowie!!!
|
# magda 08.01.2013 13:20 |
|
Na Boga, zabraliście mieszkańcom Jelonek większość autobusów dowożących nas do centrum. 506, 125, 501. Przez objazdy nie ma 189, 190 ma zmienioną trasę. Jeżeli zabierzecie nam również 422, które i tak jest linia BARDZO SŁABĄ, jeżdżącą jedynie w tygodniu i też nie za często, dojazd do centrum będzie nam zajmował ponad 1h! Tramwaje też nie spełniają swojej roli, bo 8 jeździ rzadko, 10 i 26 się dublują na połowie trasy. Ustawienia świateł na torach spowalnia jazdę, motorniczy też często wloką się 20km/h pomiędzy przystankami, stoją na zielonym świetle, żeby nie przyspieszać. Ja rozumiem rozkład, ale to zaczyna być chore! Nie tłumaczcie wszystkiego kosztami, metrem, kryzysem, babcią klozetową i zakalcem w cieście. Płacimy krocie za bilety, na co mi autobus z klimą, ogrzewaniem, telewizorkami z ciągle powtarzającymi się spotami przestrzeni reklamowej do wynajęcia od MZA i wodotryskiem, skoro żeby do niego wsiąść, będę musiała jechać 3 dni wozem drabiniastym, choć mieszkam W WARSZAWIE?
OPAMIĘTAJCIE SIĘ. |
# rex 08.01.2013 15:58 |
|
By żyło się lepiej !!! Magdo.
|
# gość 09.01.2013 22:52 |
|
Tia..., E2 skręca z Górczewskiej w Powstańców i już Nowe Bemowo. Litości, co za bzdury. Bemowa II, III, IV to przypadkiem po drodze nie ma?
Panowie z SISKOM, ile oszczędności przyniosłoby miastu odstąpienie od budowy stadionu Legii? |
# gkg 16.01.2013 19:37 |
|
Właśnie najwięcej ludzi jeździ do pracy i na uniwerek E2 z Nowego Bemowa. Zlikwidowano nam już 507 i teraz do centrum podróż trwa godzinę. Wypowiadają się powyżej ćmoki mieszkający przy pętli na Górczewskiej którzy widzą tylko własny interes,bo muszą przejść l jeden przystanek do Ratusza.Nowe Bemowo jest stale powiększającym się osiedlem i ma coraz gorszą komunikację. Nie każdego stać przy obecnych cenach biletów na przesiadki. Ostatnio rano o 4 godzinie musiałam dojechać na Dworzec Centralny. Tramwaj odjechał przed czasem,albo nie przyjechał i nie miałam czym dojechać na czas.Taxi też nie było. Na pociąg się spóźniłam. W Warszawie coraz trudniej żyć. Kto wybierał tych urzędasów co mają takie głupie pomysły. Dbają tylko o mieszkańców Ursynowa i Wilanowa. metro pewnie nadal będzie bez zmian w nocy by nietrzeźwi urzędnicy mogli nocą wracać do domu.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.