Forum › Białołęka
Basiński z PIS-u "gra" nie fair
# szymcio 08.11.2006 23:40 |
|
nie stać was na własne plansze żeby zaklejać innych????
PIOTR BASIŃSKI II okręg- to nie jest fair play - zrywać plakaty gospodarności a szczyt hamstwa dodatkowy w tym 4 swoje ulotki przykleić w krzyżyk na innych - chodzi tu o plakat gospodarnosci przy ul. Erazma z Zakroczymia 6 - te okolice - tuż obok Baryłki sam pan sobie wystawiasz opinie - oby tak dalej ... no ale cóż kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada czyżbyś bał się gospodarności???? |
# marysia 09.11.2006 00:42 |
|
no właśnie, a co on robi w PIsIE? Przecież basiński wcześniej był w LPR (a dokładniej zagorzały wszechpolak).. ktoś go wykopał?
|
# Włodkowski-wyjątkowo 09.11.2006 08:22 |
|
Temat kultury kampanii nadaje się na osobny pikantny felieton. Może się pokuszę...
Zrywają mnie systematycznie i to z PiS-u, i z PO. Cóż, widać się boją... |
# Włodkowski B 09.11.2006 10:17 |
|
i znów to nie byłem ja
|
# Wlodkowski - Nowy 09.11.2006 10:19 |
|
o tej godzinie byłem u księdza proboszcza aby przekonywał w niedziele ludzi żeby na mnie głosowali....
|
Włodkowski B. 09.11.2006 16:02 |
|
Tym razem to jednak byłem ja.
Nie mogłem być u proboszcza, bo byłem na forum. Powtarzam po raz setny - nie przekonywałem do niczego proboszcza, nawet nie rozmawiałem na ten temat. Proszę po prostu spytać proboszcza... |
# Wlodkowski 09.11.2006 17:10 |
|
Ten wpis powyżej to nie mój - ktoś się podpsuje jako ja!
|
# marysia 09.11.2006 18:31 |
|
pogubiłam sie.. który to włodkowski a który nie??
|
# Wlodkowski B 09.11.2006 18:35 |
|
Jeżeli ktoś jeszcze raz się pode mnie podszyje wycofam się z wyborów!! i słowa dotrzymam..(jak nie zapomne hasła i loginu)
|
# obiecanki 09.11.2006 20:38 |
|
Panie Bardku - znając Pana, zapomni Pan hasło i login i z obietnice dotrzymania słowa pójdą.... razem z panem do wyborów
|
Włodkowski B. 09.11.2006 23:10 |
|
Jednak masz Drogi/ga "Obiecanki" pewność, że będę działał.
Natomiast co do wpisów: moje są te zalogowane oraz 1 nie zalogowany zatytułowany "Włodkowski - wyjątkowo". Nie mam powodów, aby wycofywać się z wyborów. |
# Wlodkowski B. 10.11.2006 00:30 |
|
No i jeden zatytułowany wyjątkowo Wlodkowski B! i mam was w nosie!
|
# wlodkowski - tym razem ja 10.11.2006 18:44 |
|
Te wpisy powyżej to nie są moje - zgodnie z tym co obiecywałem - nie oniecuje że będe bede jeszcze pisał an tym forum!
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.