Forum › Białołęka
basik 06.11.2014 21:51 |
|
Tytuł powinien zawierać dopisek - spot wyborczy ...
|
# Erazma 07.11.2014 08:30 |
|
A myślał Pan o mieszkańcach ul. Erazma?
Chciałby mieć Pan wielką kopułę przed balkonem? Jestem za balonem ale na jakimś bocznym boisku a nie centralnie przed oknami!!! Proszę nie myśleć tylko o swoich wyborczych ambicjach, ale przede wszystkim o komforcie mieszkańców! |
# bazw 07.11.2014 13:31 |
|
Bardzo dobry pomysł z tym balonem! W pełni popieram! Skoro na Obrońców Tobruku się sprawdza to i u nas tak samo powinno się sprawdzić :) Jak najbardziej tak
|
# wawik 07.11.2014 14:04 |
|
#Erazma napisał(a) 07.11.2014 08:30 A myślał Pan o mieszkańcach ul. Erazma? Chciałby mieć Pan wielką kopułę przed balkonem? Jestem za balonem ale na jakimś bocznym boisku a nie centralnie przed oknami!!! Proszę nie myśleć tylko o swoich wyborczych ambicjach, ale przede wszystkim o komforcie mieszkańców! A w jaki sposób przepraszam balon wpływa na brak komfortu mieszkańców mieszkających w jego pobliżu? Nie rozumiem, przecież to nie oczyszczalnia ścieków. Wydaje mi się, że wręcz przeciwnie przyczyni się do tego że będzie ciszej. Do tej pory krzyki i wrzaski z boiska na pewno dawały się we znaki mieszkańcom. Jak będzie balon to będzie cicho, ot i co. A dzieci będą mogły korzystać z boiska przez cały rok. Uważam że to bardzo dobry pomysł. |
# Winnica 07.11.2014 14:47 |
|
Dmuchamy balon przedwyborczy. Takie bańki?
|
# Gaga 10.04.2022 10:07 |
|
Zlikwidować wszystkie boiska pod oknami. Boiska są dobre ale na obrzeżach a nie centralnie pod oknami, otwarte od 6 do 22 a tak naprawdę do 23, później chlanie do 13, 1 albo 2 w nocy w zależności od pogody. Zjeżdżanie się ludzi z całej Warszawy i darcie się wyzywanie piłkami o zelbetona ścianę, dzieci które zamiast rodzice wychowywać, to boisko wychowuje dniami i nocami, spanie na trawie, cpanie, darcie buzi
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.