REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# mieszkaniec Marysina

23.09.2015 05:47

nie zgadzam się na to

# Marysiński chłopak

23.09.2015 06:39

Weekendowo jak najbardziej powinny kursować

# sokołowski

23.09.2015 09:13

rozdzielenie 401 na dwie linie jest głupotą ale znamy głupotę ZTM od wielu lat.
Krzysiek_S i cns80

REKLAMA

# andzia

23.09.2015 11:18

jak zwykle kolejne, głupie pomysły ZTM. Ważne jest aby autobusy lini 401 chodziły w miarę regularnie w godz... Jeśli ja czekam 40 minut i nagle przyjedzie z opóźnieniem 2sztuki na raz to nie jest to normalne, bo niby jakim cudem jeden ominął korki a drugi nie ? :P Kierowcy 401 za późno wyjeżdżają z pętli - nawet jeśli na nią o czasie dojadą!! ZTM chce aby ludzie więcej biletów kasowali. Jakby 401 jechało do węzła Łopuszańska z Marysina to nie problem był?!?!?!

# .ccnnss.80.

03.11.2015 02:19

Są takie linie. Nazywają się Sawa, Ele, Grosik, MPT, Korpo, Volfra, Glob, Merc itp.
Są poparte odpowiednią kwotą w gotówce. To takie linie PREMIUM.
ZTM na facebooku napisał dobitnie, że to zmiana stała.

# moroniQ

13.01.2016 17:35

Bardzo mi się ta zmiana nie podoba...przy moim dojeździe do pracy na Ochotę nie dam rady zrobić tego z mniej niż dwoma przesiadkami, bez względu na to, którą trasę obiorę. To dziwne, że tak musi wyglądać dojazd z Marysina...nie wiem też jak zostali powiadomieni mieszkańcy, ani czy były w ogóle zrobione jakieś konsultacje, bo jakoś do mnie i mojej rodziny nie dotarły. Jestem jeszcze ciekawa z jaką częstotliwością będą kursowały nowe linie...czy wrócę z pracy w mniej niż dwie godziny? Szczerze wątpię i już jestem przerażona...

REKLAMA

# marysianin

15.01.2016 06:05

czeba waltszyć rzeby 402 pszedłórzyli z słórzewca pkp pszes marynarskom i rzwirgi i figóry do lotniska imieniem hopinia to ftedy bendzie git.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe