Forum › Wawer
# mieszkaniec Marysina 23.09.2015 05:47 |
|
nie zgadzam się na to
|
# Marysiński chłopak 23.09.2015 06:39 |
|
Weekendowo jak najbardziej powinny kursować
|
# sokołowski 23.09.2015 09:13 |
|
rozdzielenie 401 na dwie linie jest głupotą ale znamy głupotę ZTM od wielu lat.
Krzysiek_S i cns80 |
# andzia 23.09.2015 11:18 |
|
jak zwykle kolejne, głupie pomysły ZTM. Ważne jest aby autobusy lini 401 chodziły w miarę regularnie w godz... Jeśli ja czekam 40 minut i nagle przyjedzie z opóźnieniem 2sztuki na raz to nie jest to normalne, bo niby jakim cudem jeden ominął korki a drugi nie ? :P Kierowcy 401 za późno wyjeżdżają z pętli - nawet jeśli na nią o czasie dojadą!! ZTM chce aby ludzie więcej biletów kasowali. Jakby 401 jechało do węzła Łopuszańska z Marysina to nie problem był?!?!?!
|
# .ccnnss.80. 03.11.2015 02:19 |
|
Są takie linie. Nazywają się Sawa, Ele, Grosik, MPT, Korpo, Volfra, Glob, Merc itp.
Są poparte odpowiednią kwotą w gotówce. To takie linie PREMIUM. ZTM na facebooku napisał dobitnie, że to zmiana stała. |
# moroniQ 13.01.2016 17:35 |
|
Bardzo mi się ta zmiana nie podoba...przy moim dojeździe do pracy na Ochotę nie dam rady zrobić tego z mniej niż dwoma przesiadkami, bez względu na to, którą trasę obiorę. To dziwne, że tak musi wyglądać dojazd z Marysina...nie wiem też jak zostali powiadomieni mieszkańcy, ani czy były w ogóle zrobione jakieś konsultacje, bo jakoś do mnie i mojej rodziny nie dotarły. Jestem jeszcze ciekawa z jaką częstotliwością będą kursowały nowe linie...czy wrócę z pracy w mniej niż dwie godziny? Szczerze wątpię i już jestem przerażona...
|
# marysianin 15.01.2016 06:05 |
|
czeba waltszyć rzeby 402 pszedłórzyli z słórzewca pkp pszes marynarskom i rzwirgi i figóry do lotniska imieniem hopinia to ftedy bendzie git.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.