REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Jan

23.11.2015 21:36

Brawo :) Jak widać można sie porozumieć. Mam nadzieje ze powstrzymacie sie Państwo od negatywnych komentarzy.

# Tao

23.11.2015 23:58

Szkoda, że autobus nie przejedzie z drugiej strony, tzn. od Nowodworów. Powodów by jechać na osiedle jest sporo więcej niż by jechać ul. Przyrzecze do Modlińskiej. Mam nadzieję, że Jan nie odbierze tego jako komentarz negatywny ;-)

# tt77

24.11.2015 06:15

moderniazacja ulicy Guardioli to konieczność!!

REKLAMA

# miki

24.11.2015 06:46

#Tao napisał(a) 23.11.2015 23:58
Szkoda, że autobus nie przejedzie z drugiej strony, tzn. od Nowodworów. Powodów by jechać na osiedle jest sporo więcej niż by jechać ul. Przyrzecze do Modlińskiej. Mam nadzieję, że Jan nie odbierze tego jako komentarz negatywny ;-)
Ale przecież będziesz miał możliwość dojechania na Nowodwory. Poza tym w tekście jest napisane. Aluzyjna zostanie przebita obok tego bloku Yuniversalu. Nie będzie musiała już wyjeżdżać na Modlińską

# Kryśka

24.11.2015 07:58

Jestem za tym by pozostawić te miejsce dzikim i nic nie budować.Nie betonujmy i asfaltujmy naszej okolicy.Będziemy protestować.

# hmm

24.11.2015 07:59

#miki napisał(a) 24.11.2015 06:46
Ale przecież będziesz miał możliwość dojechania na Nowodwory. Poza tym w tekście jest napisane. Aluzyjna zostanie przebita obok tego bloku Yuniversalu. Nie będzie musiała już wyjeżdżać na Modlińską
Nie będzie przebita. Aluzyjna będzie przedłużona w kierunku Wisły. 211 nadal będzie śmigała Modlińską

REKLAMA

# mieszkaniecKepy

24.11.2015 11:46

#Kryśka napisał(a) 24.11.2015 07:58
Jestem za tym by pozostawić te miejsce dzikim i nic nie budować.Nie betonujmy i asfaltujmy naszej okolicy.Będziemy protestować.

Jestem za tym, aby budować i modernizować drogi, a także doprowadzić linie autobusowe. Będę protestował przeciwko takim protestom. Ostatecznie jest to nadal miasto, a nie park narodowy.

# miki

24.11.2015 19:09

#hmm napisał(a) 24.11.2015 07:59
Nie będzie przebita. Aluzyjna będzie przedłużona w kierunku Wisły. 211 nadal będzie śmigała Modlińską
A jednak będzie. Połączenie Gąsiorowskiej z Aluzyjną

# pomysł

25.11.2015 10:12

Lepiej i wygodniej byłoby poszerzyć ulicę Sprawną od Odkrytej do Kępy Tarchomińskiej i Kępę Tarchomińską od Sprawnej do rozwidlenia ( jest tam miejsce na małą pętlę na rozwidleniu dróg przed Jupiterem i Barem "6" ) i np 314 puścić zamiast do Nowodworów, żeby skręcało w Sprawną ( zrobić tam przystanek Dzierżgońska ), drugi zaraz za kościołem ( Sprawna na żądanie ) i pętlę tak jak pisałem KĘPA TARCHOMIŃSKA i zaraz tam kilka metrów dalej ma być szkoła, więc dzieciaki z okolic końca Odkrytej, Marcina z Wrocimowic miał by autobus do szkoły, starsi ludzie autobus do kościoła, a w lato mieszkańcy podjeżdzaliby na Kępe Tarchomińską. Docelowo zrobić 314 na trasie takiej jakiej jest teraz ale z pętlą KĘPA TARCHOMIŃSKA i za dwa lata GALERIA PÓŁNOCNA.

REKLAMA

# Bart

25.11.2015 13:39

Przedluzenie Aluzyjnej nie wróży nic dobrego. Ruch będzie wzmożony, nawet w weekendy. Ale to było kwestią czasu, jak zabudują każdy wolny skrawek Tarchomina i Nowodworow.Ciekawe co wyjdzie z zapowiedzi o zwiększonej czestotliwosci kursowania 211 po obecnej trasie, bo moim zdaniem jest to absolutnie konieczne.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024