Forum › Białołęka
# Jan 23.11.2015 21:36 |
|
Brawo :) Jak widać można sie porozumieć. Mam nadzieje ze powstrzymacie sie Państwo od negatywnych komentarzy.
|
# Tao 23.11.2015 23:58 |
|
Szkoda, że autobus nie przejedzie z drugiej strony, tzn. od Nowodworów. Powodów by jechać na osiedle jest sporo więcej niż by jechać ul. Przyrzecze do Modlińskiej. Mam nadzieję, że Jan nie odbierze tego jako komentarz negatywny ;-)
|
# tt77 24.11.2015 06:15 |
|
moderniazacja ulicy Guardioli to konieczność!!
|
# miki 24.11.2015 06:46 |
|
#Tao napisał(a) 23.11.2015 23:58 Ale przecież będziesz miał możliwość dojechania na Nowodwory. Poza tym w tekście jest napisane. Aluzyjna zostanie przebita obok tego bloku Yuniversalu. Nie będzie musiała już wyjeżdżać na ModlińskąSzkoda, że autobus nie przejedzie z drugiej strony, tzn. od Nowodworów. Powodów by jechać na osiedle jest sporo więcej niż by jechać ul. Przyrzecze do Modlińskiej. Mam nadzieję, że Jan nie odbierze tego jako komentarz negatywny ;-) |
# Kryśka 24.11.2015 07:58 |
|
Jestem za tym by pozostawić te miejsce dzikim i nic nie budować.Nie betonujmy i asfaltujmy naszej okolicy.Będziemy protestować.
|
# hmm 24.11.2015 07:59 |
|
#miki napisał(a) 24.11.2015 06:46 Nie będzie przebita. Aluzyjna będzie przedłużona w kierunku Wisły. 211 nadal będzie śmigała ModlińskąAle przecież będziesz miał możliwość dojechania na Nowodwory. Poza tym w tekście jest napisane. Aluzyjna zostanie przebita obok tego bloku Yuniversalu. Nie będzie musiała już wyjeżdżać na Modlińską |
# mieszkaniecKepy 24.11.2015 11:46 |
|
#Kryśka napisał(a) 24.11.2015 07:58 Jestem za tym by pozostawić te miejsce dzikim i nic nie budować.Nie betonujmy i asfaltujmy naszej okolicy.Będziemy protestować. Jestem za tym, aby budować i modernizować drogi, a także doprowadzić linie autobusowe. Będę protestował przeciwko takim protestom. Ostatecznie jest to nadal miasto, a nie park narodowy. |
# miki 24.11.2015 19:09 |
|
#hmm napisał(a) 24.11.2015 07:59 A jednak będzie. Połączenie Gąsiorowskiej z AluzyjnąNie będzie przebita. Aluzyjna będzie przedłużona w kierunku Wisły. 211 nadal będzie śmigała Modlińską |
# pomysł 25.11.2015 10:12 |
|
Lepiej i wygodniej byłoby poszerzyć ulicę Sprawną od Odkrytej do Kępy Tarchomińskiej i Kępę Tarchomińską od Sprawnej do rozwidlenia ( jest tam miejsce na małą pętlę na rozwidleniu dróg przed Jupiterem i Barem "6" ) i np 314 puścić zamiast do Nowodworów, żeby skręcało w Sprawną ( zrobić tam przystanek Dzierżgońska ), drugi zaraz za kościołem ( Sprawna na żądanie ) i pętlę tak jak pisałem KĘPA TARCHOMIŃSKA i zaraz tam kilka metrów dalej ma być szkoła, więc dzieciaki z okolic końca Odkrytej, Marcina z Wrocimowic miał by autobus do szkoły, starsi ludzie autobus do kościoła, a w lato mieszkańcy podjeżdzaliby na Kępe Tarchomińską. Docelowo zrobić 314 na trasie takiej jakiej jest teraz ale z pętlą KĘPA TARCHOMIŃSKA i za dwa lata GALERIA PÓŁNOCNA.
|
# Bart 25.11.2015 13:39 |
|
Przedluzenie Aluzyjnej nie wróży nic dobrego. Ruch będzie wzmożony, nawet w weekendy. Ale to było kwestią czasu, jak zabudują każdy wolny skrawek Tarchomina i Nowodworow.Ciekawe co wyjdzie z zapowiedzi o zwiększonej czestotliwosci kursowania 211 po obecnej trasie, bo moim zdaniem jest to absolutnie konieczne.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.