Forum › Białołęka
152
# Pasażer 29.11.2006 15:50 |
|
Zajrzałem na stronę ZTM i żadnej informacji o zmianach trasy 152 od 1.12. Czy ktoś coś wie na ten temat?
|
# były radny 29.11.2006 16:10 |
|
Przykro mi, ale wynika z tego, że lekceważy się byłych radnych. Mam nadzieję, że któryś z nowych radnych przejmie tę sprawę po mnie - chętnie służę pomocą. Ponoć Dzielnica Targówek i dojeżdżający do jakiejś przychodni na Targówku zaprotestowali. Radzę się zorganizować i też protestować.
Andrzej Świtalski |
# xxx 29.11.2006 16:12 |
|
A jakie zmiany proponował Pan radny?
|
# AŚ 29.11.2006 16:15 |
|
Były radny - proszę nie zapominać. Trasę od Białołęki Dworskiej do Żerania - bez wjeżdżania na Tarchomin - tzw. starą trasę.
AŚ |
# xxx 29.11.2006 16:19 |
|
Echo napisało i słusznie, żeby nie zabierać 152 z Tarchomina. Koncepcja Pana radnego nie była dobra i raczej nie ma mowy o lekceważeniu radnych przez ZTM:
cyt. Dla mieszkańców Białołęki Dworskiej jedynym połączeniem z Tarchominem jest właśnie linia 152. Dzięki niej mogą dojechać do punktów handlowych czy usłu-gowych. Zabranie 152 z Tarchomina jest na pewno złym pomysłem. Apelujemy więc, wraz z naszymi Czytelnikami, do władz dzielnicy, aby dobrze przemyślały propozycję ZTM. |
# bystry 29.11.2006 16:25 |
|
Zresztą mieszkańcy wypowiedzieli swoje zdanie wcześniej. Po prostu Pana Radnego nie wybrali.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.