Forum › Białołęka
# Rafi V8 17.03.2018 13:01 |
|
Co za inteligent chce puścić cały ruch kołowy przez skarbka z gór i ostródzką. Przez ten rok markowicze i reszta cebulaków rozjadą nam nasze ulice, które już teraz nie wytrzymują natężenia ruchu.
|
# Agaaa 21.03.2018 19:20 |
|
Wypraszam sobie "markowiczów i "cebulaków" najpierw proszę popatrzeć na swoje otoczenie. Większość osób mieszkających w tych okolicach to osoby przyjezdne, więc nie wiem kto komu drogi rozjeżdża.
|
# IPN 22.03.2018 08:35 |
|
#Agaaa napisał(a) 21.03.2018 19:20 Te osoby "przyjezdne" w większości przynajmniej, mam nadzieję, płacą podatki w Warszawie, z których te drogi są utrzymywane, więc trafiłaś (eś), jak kulą w płot! Trochę szacunku dla nich pls. Ale zgadzam się, że wypominanie "markowiczom", że korzystają z tych dróg jest także bez sensu.Wypraszam sobie "markowiczów i "cebulaków" najpierw proszę popatrzeć na swoje otoczenie. Większość osób mieszkających w tych okolicach to osoby przyjezdne, więc nie wiem kto komu drogi rozjeżdża. |
# irekv 22.03.2018 10:57 |
|
Roszak gdzie Głębocka i metro?
|
# Tomek S 22.03.2018 11:10 |
|
Gdyby tak ze Skarbków, Geometrycznych i innych Lewandowów było więcej pełnych przejazdów i połączeń z S8, to może odciążyło by to ruch na Głębockiej.
|
# !!! 22.03.2018 19:52 |
|
Przez ten rok markowicze i reszta cebulaków rozjadą nam nasze ulice
Widać, że sam jesteś największą cebula pewnie z podlasia... Opamiętajcie się ludzie i przeczytajcie kilka razy zanim coś napiszczecie... Nie wrzuca się wszystkich do jednego worka... |
# IPN 23.03.2018 10:05 |
|
#!!! napisał(a) 22.03.2018 19:52 No ale co Ci są winni ludzie, którzy przyjechali do Warszawy z Podlasia? Niby masz rację, ale w sumie wychodzi, że przyganiał kocioł garnkowi.Przez ten rok markowicze i reszta cebulaków rozjadą nam nasze ulice Widać, że sam jesteś największą cebula pewnie z podlasia... Opamiętajcie się ludzie i przeczytajcie kilka razy zanim coś napiszczecie... Nie wrzuca się wszystkich do jednego worka... |
# Agaaa 23.03.2018 12:26 |
|
Tak nie do końca jestem przekonana co do płacenia tych podatków w Warszawie. Proszę zerknąć na parkingi samochodowe i popatrzeć na rejestracje aut to chyba dużo wyjaśni.
I proszę zauważyć kto tu nie ma szacunku do osób mieszkających pod Warszawą. |
# IPN 23.03.2018 15:21 |
|
#Agaaa napisał(a) 23.03.2018 12:26 a) przecież napisałem, że wypominanie "markowiczom" nie ma sensu ...Tak nie do końca jestem przekonana co do płacenia tych podatków w Warszawie. Proszę zerknąć na parkingi samochodowe i popatrzeć na rejestracje aut to chyba dużo wyjaśni. I proszę zauważyć kto tu nie ma szacunku do osób mieszkających pod Warszawą. b) przecież nie napisałem, że wszyscy płacą podatki w Warszawie, problem jest znany, no ale jednak śmiem twierdzić, że większa część, tak jak napisałem, ma rejestrację warszawską... c) szacunek powinniśmy mieć wszyscy wzajemnie do siebie - kropka! |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.