REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

zmiana kablówki

# edi

31.08.2014 14:20

Hej kończy mi się umowa na kablówkę no i jak zwykle szukam czegoś tańszego. Znalazłem fajna ofertę gigakablówki netii za 40zł ale z mapki wynika że nie jestem w jej zasiegu. Czy ten zasięg się zwiększy czy oferta jest tylko dla wybranych?

# Łuki

07.09.2014 17:39

nie mam pojecia najlepiej bedzie jak zadzwonisz i zapytasz ja sie na szczescie lapie :-)))

# Netia

27.09.2014 12:19

Witam Państwa,
Jesli mają Państwo jakieś pytania odnosnie oferty Gigakablowki w Warszawie, Krakowie to zapraszam do kontaktu pod numerem 534-643-325, można wysłać sms - oddzwonię. Jeśli spodoba się Państwu oferta to załatwiam wszelkie formalności, a jako przedstawiciel handlowy mogę zaproponować preferencyjne warunki.
Zapraszam do kontaktu

REKLAMA

# krystek

30.09.2014 19:01

Z tego co wiem to zasieg gigakablówki się nie zmieni bo jest to oferta dla tych co byli w zasięgu astera ale netia wchodzi z nowymi produktami więc warto śledzić. na nowościach zawsze korzysta klient

# szczepan

08.10.2014 15:16

wreszcie jakaś spadkowa tendencja cen, już myślałem że nie da się płacić mniej niż stówę za neta z telewizją

# seba

19.10.2014 19:34

no dobra może spadkowa ale dlaczego nie dla każdego

REKLAMA

# grześ

22.10.2014 22:20

Hej, jak ktoś chce się dowiedzieć jak działa gigakabel to poniżej link. Ja od siebie powiem że u mnie działa od miesiąca bez zarzutów.
komputerswiat.pl /testy/internet/lacza internetowe/2014/10/gigakablowka netii test.aspx

# kris

15.11.2014 17:46

nie wiem co na to wpływa ale ta kablówka jest ponad połowę tańsza od konkurencji, jest też multiroom za 1 zł i chuma 20GB w cenie

# zuber

01.12.2014 22:19

i w ciągu trzech miesięcy zabrała 10 tyś klientów konkurencji

REKLAMA

# kate

25.12.2014 21:41

do końca roku można bezpłatnie przejść z konkurencji więc w styczniu może będą szczegółowe dane ile klientów przejeli

# jermy

04.01.2015 19:12

ja akurat czekam na telefon od netii w sumie do wybyoru mam jeszcze tylko upc kóre jest dwa razy droższe (vectra i multimedia nie obejmują mnie zasięgiem) ale z tego co patrzyłem to i tak nie jest lepiej niż u netii cenowo...
Zobaczymy mam nadzieje że Wola będzie pod ich zasięgiem jeżeli nie to zostanie tylko to "drogie upc"

# Artur Kozieradka

21.01.2015 17:20

Gigakablówka na targóku to śmiech w biały dzień. Pakiet tylko 20 Mbit netu, do tego tv za 89zl. Uwaga - za podłączenie życza sobie 280 ZŁ - pomimo tego że mają blokach infrastrukture po Asterze :) Ogólnie - Gigakablówka to najgorszy śmieć bo TV idzie tym samym kanałem co net - jeżeli ktoś np. gra w gry akcji online i ogląda TV w tym czasie, raz że transfer spada , dwa że PING dochodzi do 500 ;) Kłóciłem się z GIGA o to ale niestety , chcę czy nie chcę z winy operatora nadal zmuszony jestem płacić do końca umowy. ;(
Ogólnie GIGA - NIE - dziękuję. Wrogowi nawet nie życzę

REKLAMA

# dzidzio

27.01.2015 15:13

Stary wziąłeś pakiet 20MB i chcesz grać w sieci ?? Mogłeś wziąć 100 lub 300. To tak jakby kupić 5 osobowy samochód klasy A dla rodziny w rozmiarach XXL.
Myślę że 20 MB jest skierowane dla osób ktore nie grają nałogowo w sieci.

# anka33

07.02.2015 16:33

no dokladnie ja wzielam bo nie mam gigakabla niestety orange ale wzielam 300 mb niestety place dwa razy wiecej niz w gigakablówce.

# robson

18.02.2015 13:14

Jeśli chodzi o prędkości 300mb to gigakabel jest tańszy o jakieś 10zł miesięcznie od orange, przy predkości 100MB 20zł. To nie są aż takie dysproporcję cenowe jak z jupisi bo u nich oferta jest dużo droższa.

REKLAMA

# Gigakablowka

23.02.2015 14:09

Witam Państwa.
Jeżeli Ktoś z forumowiczów mieszka w Warszawie, jest zainteresowany i chciałby zapoznać się ze szczegółami dotyczącymi oferty "Gigakablówki" Netii ,to serdecznie zapraszam do kontaktu. Przedstawię aktualne promocje, wyjaśnię zasady wyboru kanałów telewizyjnych (bo tylko w Gigakablówce masz możliwość wyboru tego co oglądasz i za co płacisz). Przybliżę możliwości dekodera TV (netia player) itp. W przypadku gdy się zdecydujesz na naszą ofertę ,pomogę również w załatwieniu formalności związanych z przeniesieniem usług od innego operatora.
Zadzwoń do mnie lub wyslij sms o treści "GIGA" (oddzwonię) nr.tel: 534 643 325 lub patryk.korszen@gmail.com
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu.
Patryk Korszeń

# pablo

26.04.2015 19:46

czyli gigakabel na 1 miejscu a orange na 2 na targówku.

# Olek

14.05.2015 16:08

ja też się załapałem..tv osobista i chmura pakiet idealny, no i cena! jest na czym zaoszczedzic

REKLAMA

# nunka00

18.08.2015 09:49

ja się przeprowadzam niedługo i też bede szukać jakiejś oferty. narazie mam na oku tą giga kablówke no ale jeszcze patrze na rózne opinie wnecie ;)

# oki

03.11.2015 09:44

witam tylko niie gigakabloka!!!!!!!!!odradzm i przstrzgam gina kanaly sa zmieniane nawet nie wiesz cy ten program bendzie jutro tam gdzie byl sa bardzo czeste przerwy wdostarczaniu sygnalu Tv . A pozatym ciagle cossie dzieje !!!!
Andrze Targowek Warszawa

# fifi

18.02.2016 14:30

A mnie giga kablówka na razie działa spoko i jestem zadowolona. teraz dla całej warszawy jest :))

REKLAMA

# ważka

22.02.2016 14:42

Hej, możecie mi polecić jakiś tani internet? Właśnie przeniosłam się do wwa na magisterkę i za bardzo się nie orientuje. Znalazłam na klatce ofertę netii, jakis internet max 50. Jest spoko?

# bartosz

26.02.2020 12:59

A może takie rozwiązanie jak Inea Światłowód? To według mnie najlepsze wyjście.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe