REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# gość

20.11.2013 19:43

A czy jest pozwolenie na takie szkaradne budki koło bloku.ładnie będzie wygłądala Warszawa z takimi szopami. Nie lepiej żeby takie kotki przezimowały u opiekunek .To i wilka nie złapią.

# Rob

25.11.2013 00:16

Gdzie durniu u opiekunek gdzie? dzikie koty same tam wejdą ?

# zwykły człowiek

25.11.2013 13:35

Koty marzną, psy marzną, wróbelki marzną, itd itp.
Kto myśli o ludziach którzy nie mają się gdzie podziać ?
Zwierzątka ważniejsze od ludzi ?
Paranoja jakaś.

REKLAMA

# jeszcze zwyklejszy człowiek

25.11.2013 14:09

Zwykły, no to bierz i buduj domki dla ludzi. Wykaż się empatią, zrób coś, a nie tylko pokazuj, co trzeba zrobić.
Proste?
Jak widać, nie dla wszystkich.

# zwykły człowiek

25.11.2013 14:20

Sugerujesz, że ludzie i zwierzęta są na jednakowym poziomie rozwoju ?
Gratuluję Ci Twego rozwoju intelektualnego.
Sam sobie wybuduj budkę i w niej zamieszkaj na zimę.
Najlepiej w parku, będziesz miał świeże powietrze i kontakt z naturą.

# gość

25.11.2013 16:50

Rob popatrz na zdjęcia kotki same wejdą wystarczy otworzyć okno,durniu.

REKLAMA

# norlamy

26.01.2014 14:57

To jakaś paranoja z tymi kotami, nikt nie bierze po uwagę tego, że czlowiek kupując mieszkanie za kupe kasy (na kredyt) ma później syf bod oknem. Jak proponowałem, żeby zbudować/kupić normalne budki dla kotów i postawić je jakieś 150m dalej przy parkingu to była afera. Opiekunki kotów mają w d... człowieka, zresztą nieraz mi to zakomunikowały. Co za chory świat, muszę wąchać smród spod okna a co w zasadzie gorsze to latem wysłuchiwać dyskusji ile razy kotek zrobił to czy tamto i jak to wszyscy dookoła są podli. Na szczęście udało mi sie wyperswadować znoszenie ze śmietnika szmat i kartonów pod wyjście ewakuacyjne bloku. Ja nie mam nic do zwierząt i nawet bym pomógł ale chciałbym aby też ktoś uszanował moje prawo do spokoju i mieszkania w czystym otoczeniu.

# norlamy_człowiek

26.01.2014 14:58

To jakaś paranoja z tymi kotami, nikt nie bierze po uwagę tego, że czlowiek kupując mieszkanie za kupe kasy (na kredyt) ma później syf bod oknem. Jak proponowałem, żeby zbudować/kupić normalne budki dla kotów i postawić je jakieś 150m dalej przy parkingu to była afera. Opiekunki kotów mają w d... człowieka, zresztą nieraz mi to zakomunikowały. Co za chory świat, muszę wąchać smród spod okna a co w zasadzie gorsze to latem wysłuchiwać dyskusji ile razy kotek zrobił to czy tamto i jak to wszyscy dookoła są podli. Na szczęście udało mi sie wyperswadować znoszenie ze śmietnika szmat i kartonów pod wyjście ewakuacyjne bloku. Ja nie mam nic do zwierząt i nawet bym pomógł ale chciałbym aby też ktoś uszanował moje prawo do spokoju i mieszkania w czystym otoczeniu.

# norlamy_człowiek

26.01.2014 14:59

To jakaś paranoja z tymi kotami, nikt nie bierze po uwagę tego, że człowiek kupując mieszkanie za kupę kasy (na kredyt) ma później syf bod oknem. Jak proponowałem, żeby zbudować/kupić normalne budki dla kotów i postawić je jakieś 150m dalej przy parkingu to była afera. Opiekunki kotów mają w d... człowieka, zresztą nieraz mi to zakomunikowały. Co za chory świat, muszę wąchać smród spod okna a co w zasadzie gorsze to latem wysłuchiwać dyskusji ile razy kotek zrobił to czy tamto i jak to wszyscy dookoła są podli. Na szczęście udało mi sie wyperswadować znoszenie ze śmietnika szmat i kartonów pod wyjście ewakuacyjne bloku. Ja nie mam nic do zwierząt i nawet bym pomógł ale chciałbym aby też ktoś uszanował moje prawo do spokoju i mieszkania w czystym otoczeniu.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA