Forum › Wola
# gość 20.11.2013 19:43 |
|
A czy jest pozwolenie na takie szkaradne budki koło bloku.ładnie będzie wygłądala Warszawa z takimi szopami. Nie lepiej żeby takie kotki przezimowały u opiekunek .To i wilka nie złapią.
|
# Rob 25.11.2013 00:16 |
|
Gdzie durniu u opiekunek gdzie? dzikie koty same tam wejdą ?
|
# zwykły człowiek 25.11.2013 13:35 |
|
Koty marzną, psy marzną, wróbelki marzną, itd itp.
Kto myśli o ludziach którzy nie mają się gdzie podziać ? Zwierzątka ważniejsze od ludzi ? Paranoja jakaś. |
# jeszcze zwyklejszy człowiek 25.11.2013 14:09 |
|
Zwykły, no to bierz i buduj domki dla ludzi. Wykaż się empatią, zrób coś, a nie tylko pokazuj, co trzeba zrobić.
Proste? Jak widać, nie dla wszystkich. |
# zwykły człowiek 25.11.2013 14:20 |
|
Sugerujesz, że ludzie i zwierzęta są na jednakowym poziomie rozwoju ?
Gratuluję Ci Twego rozwoju intelektualnego. Sam sobie wybuduj budkę i w niej zamieszkaj na zimę. Najlepiej w parku, będziesz miał świeże powietrze i kontakt z naturą. |
# gość 25.11.2013 16:50 |
|
Rob popatrz na zdjęcia kotki same wejdą wystarczy otworzyć okno,durniu.
|
# norlamy 26.01.2014 14:57 |
|
To jakaś paranoja z tymi kotami, nikt nie bierze po uwagę tego, że czlowiek kupując mieszkanie za kupe kasy (na kredyt) ma później syf bod oknem. Jak proponowałem, żeby zbudować/kupić normalne budki dla kotów i postawić je jakieś 150m dalej przy parkingu to była afera. Opiekunki kotów mają w d... człowieka, zresztą nieraz mi to zakomunikowały. Co za chory świat, muszę wąchać smród spod okna a co w zasadzie gorsze to latem wysłuchiwać dyskusji ile razy kotek zrobił to czy tamto i jak to wszyscy dookoła są podli. Na szczęście udało mi sie wyperswadować znoszenie ze śmietnika szmat i kartonów pod wyjście ewakuacyjne bloku. Ja nie mam nic do zwierząt i nawet bym pomógł ale chciałbym aby też ktoś uszanował moje prawo do spokoju i mieszkania w czystym otoczeniu.
|
# norlamy_człowiek 26.01.2014 14:58 |
|
To jakaś paranoja z tymi kotami, nikt nie bierze po uwagę tego, że czlowiek kupując mieszkanie za kupe kasy (na kredyt) ma później syf bod oknem. Jak proponowałem, żeby zbudować/kupić normalne budki dla kotów i postawić je jakieś 150m dalej przy parkingu to była afera. Opiekunki kotów mają w d... człowieka, zresztą nieraz mi to zakomunikowały. Co za chory świat, muszę wąchać smród spod okna a co w zasadzie gorsze to latem wysłuchiwać dyskusji ile razy kotek zrobił to czy tamto i jak to wszyscy dookoła są podli. Na szczęście udało mi sie wyperswadować znoszenie ze śmietnika szmat i kartonów pod wyjście ewakuacyjne bloku. Ja nie mam nic do zwierząt i nawet bym pomógł ale chciałbym aby też ktoś uszanował moje prawo do spokoju i mieszkania w czystym otoczeniu.
|
# norlamy_człowiek 26.01.2014 14:59 |
|
To jakaś paranoja z tymi kotami, nikt nie bierze po uwagę tego, że człowiek kupując mieszkanie za kupę kasy (na kredyt) ma później syf bod oknem. Jak proponowałem, żeby zbudować/kupić normalne budki dla kotów i postawić je jakieś 150m dalej przy parkingu to była afera. Opiekunki kotów mają w d... człowieka, zresztą nieraz mi to zakomunikowały. Co za chory świat, muszę wąchać smród spod okna a co w zasadzie gorsze to latem wysłuchiwać dyskusji ile razy kotek zrobił to czy tamto i jak to wszyscy dookoła są podli. Na szczęście udało mi sie wyperswadować znoszenie ze śmietnika szmat i kartonów pod wyjście ewakuacyjne bloku. Ja nie mam nic do zwierząt i nawet bym pomógł ale chciałbym aby też ktoś uszanował moje prawo do spokoju i mieszkania w czystym otoczeniu.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.