Forum › Legionowo i Jabłonna
# LUCYNA 05.10.2014 18:34 |
|
LEGIONOWO TO JEST WSPANIAŁY URZĄD MIASTA, PRZED WYBORAMI TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ PRZED SPOŁECZEŃSTWEM , WYBUDOWANE CAŁE CENTRUM TRWA WYKOŃCZENIÓWKA CZEMU NIE ZERWAĆ UMOWY ZA BŁĘDY PROJEKTOWE NIE ODPOWIADA , WSZYSTKO ZWALIĆ NA FIRMĘ BUDOWLANĄ WYPŁACONE 6 MILIONY Z CZEGO 2,8 MILIONA ZABRAĆ JAKO KARY UMOWNE DOSTAĆ DOFINANSOWANIE 32 MILIONY BRAWO TO JEST URZĄD !!!!!!!!!!!!!!!!
|
# LUCYNA 05.10.2014 18:39 |
|
LEGIONOWO TO JEST WSPANIAŁY URZĄD MIASTA, PRZED WYBORAMI TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ PRZED SPOŁECZEŃSTWEM , WYBUDOWANE CAŁE CENTRUM TRWA WYKOŃCZENIÓWKA CZEMU NIE ZERWAĆ UMOWY ZA BŁĘDY PROJEKTOWE NIE ODPOWIADA , WSZYSTKO ZWALIĆ NA FIRMĘ BUDOWLANĄ WYPŁACONE 6 MILIONY Z CZEGO 2,8 MILIONA ZABRAĆ JAKO KARY UMOWNE DOSTAĆ DOFINANSOWANIE 32 MILIONY BRAWO TO JEST URZĄD !!!!!!!!!
|
# marko_o 08.10.2014 12:18 |
|
Ta budowa to była kpina, 3 osoby na placu budowy. Pani #Lucyno nie żartujmy sobie z ludzi. Nie chcę słyszeć o żadnych FLISBUDACH w Legionowie ani okolicach więcej.
|
# Jolka 08.10.2014 12:38 |
|
żenada ... dokładnie , wybory więc coś zróbmy coś a potem nie nasza wina jak się rozpadnie , ludzie ile można gadać może w końcu zaczniemy coś robić ???? lepiej stwarzać pozory za naszą kasę . Może MWS da radę coś zrobić ?
|
# mort 13.10.2014 17:46 |
|
tylko że żeby coś zrobić MWS musiałoby mieć kogoś na wyższym stołku !
|
# Fifi 14.10.2014 20:35 |
|
Poczytaj sobie www.mws.org.pl
|
# Kolo 27.10.2014 19:02 |
|
#mort napisał(a) 13.10.2014 17:46 tylko że żeby coś zrobić MWS musiałoby mieć kogoś na wyższym stołku ! no to trzeba zagłosować na MWS, a konkretnie na Mariusza Ambroziaka do sejmiku. On chce wreszcie usprawnić podwarszawski transport publiczny. Warto dać szansę. |
# ale pierdoły 28.10.2014 00:13 |
|
#Kolo napisał(a) 27.10.2014 19:02 Chce ?no to trzeba zagłosować na MWS, a konkretnie na Mariusza Ambroziaka do sejmiku. On chce wreszcie usprawnić podwarszawski transport publiczny. Warto dać szansę. Ja też chcę. Głosujcie na mnie bo ja chcę. |
# Kolo 28.10.2014 17:20 |
|
Jak mi obiecasz, że tak jak Ambroziak zlikwidujesz opłatę targową to się zastanowię :)
Btw, Piękny trolling! <3 |
# ale pierdoły 28.10.2014 22:14 |
|
Kolo, obiecanki nic nie kosztują. Obiecanki okazują się przeważnie cacankami. Kandydaci maja perfekcyjnie opanowaną sztukę obietnic.
Niektórzy dają się nabierać na obietnice. |
# Kolo 29.10.2014 21:36 |
|
hehe, że też nie możemy się w jednym wątku pomieścić :D a tu masz przykłąd teog, że obiecanki, obiecankami, ale realne spojrzenie na problemy Ambroziak też ma ;) na ipiastow.pl jest artykuł o przedszkolach. Nie moge niestety linku wkleić :/
|
# ale pierdoły 29.10.2014 22:37 |
|
Ja też mam realne spojrzenie.
Ty też masz realne spojrzenie. Tylko co z tego wynika ? Nic, dokładnie nic. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.