Forum › Legionowo i Jabłonna

| # LUCYNA 05.10.2014 18:34 | |
| LEGIONOWO TO JEST WSPANIAŁY URZĄD MIASTA, PRZED WYBORAMI TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ PRZED SPOŁECZEŃSTWEM , WYBUDOWANE CAŁE CENTRUM TRWA WYKOŃCZENIÓWKA CZEMU NIE ZERWAĆ UMOWY ZA BŁĘDY PROJEKTOWE NIE ODPOWIADA , WSZYSTKO ZWALIĆ NA FIRMĘ BUDOWLANĄ WYPŁACONE 6 MILIONY Z CZEGO 2,8 MILIONA ZABRAĆ JAKO KARY UMOWNE DOSTAĆ DOFINANSOWANIE 32 MILIONY BRAWO TO JEST URZĄD !!!!!!!!!!!!!!!! | |
| # LUCYNA 05.10.2014 18:39 | |
| LEGIONOWO TO JEST WSPANIAŁY URZĄD MIASTA, PRZED WYBORAMI TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ PRZED SPOŁECZEŃSTWEM , WYBUDOWANE CAŁE CENTRUM TRWA WYKOŃCZENIÓWKA CZEMU NIE ZERWAĆ UMOWY ZA BŁĘDY PROJEKTOWE NIE ODPOWIADA , WSZYSTKO ZWALIĆ NA FIRMĘ BUDOWLANĄ WYPŁACONE 6 MILIONY Z CZEGO 2,8 MILIONA ZABRAĆ JAKO KARY UMOWNE DOSTAĆ DOFINANSOWANIE 32 MILIONY BRAWO TO JEST URZĄD !!!!!!!!! | |
| # marko_o 08.10.2014 12:18 | |
| Ta budowa to była kpina, 3 osoby na placu budowy. Pani #Lucyno nie żartujmy sobie z ludzi. Nie chcę słyszeć o żadnych FLISBUDACH w Legionowie ani okolicach więcej. | |
| # Jolka 08.10.2014 12:38 | |
| żenada ... dokładnie , wybory więc coś zróbmy coś a potem nie nasza wina jak się rozpadnie , ludzie ile można gadać może w końcu zaczniemy coś robić ???? lepiej stwarzać pozory za naszą kasę . Może MWS da radę coś zrobić ? | |
| # mort 13.10.2014 17:46 | |
| tylko że żeby coś zrobić MWS musiałoby mieć kogoś na wyższym stołku ! | |
| # Fifi 14.10.2014 20:35 | |
| Poczytaj sobie www.mws.org.pl | |
| # Kolo 27.10.2014 19:02 | |
| #mort napisał(a) 13.10.2014 17:46 tylko że żeby coś zrobić MWS musiałoby mieć kogoś na wyższym stołku ! no to trzeba zagłosować na MWS, a konkretnie na Mariusza Ambroziaka do sejmiku. On chce wreszcie usprawnić podwarszawski transport publiczny. Warto dać szansę. | |
| # ale pierdoły 28.10.2014 00:13 | |
| #Kolo napisał(a) 27.10.2014 19:02Chce ? no to trzeba zagłosować na MWS, a konkretnie na Mariusza Ambroziaka do sejmiku. On chce wreszcie usprawnić podwarszawski transport publiczny. Warto dać szansę. Ja też chcę. Głosujcie na mnie bo ja chcę. | |
| # Kolo 28.10.2014 17:20 | |
| Jak mi obiecasz, że tak jak Ambroziak zlikwidujesz opłatę targową to się zastanowię :) Btw, Piękny trolling! <3 | |
| # ale pierdoły 28.10.2014 22:14 | |
| Kolo, obiecanki nic nie kosztują. Obiecanki okazują się przeważnie cacankami. Kandydaci maja perfekcyjnie opanowaną sztukę obietnic. Niektórzy dają się nabierać na obietnice. | |
| # Kolo 29.10.2014 21:36 | |
| hehe, że też nie możemy się w jednym wątku pomieścić :D a tu masz przykłąd teog, że obiecanki, obiecankami, ale realne spojrzenie na problemy Ambroziak też ma ;) na ipiastow.pl jest artykuł o przedszkolach. Nie moge niestety linku wkleić :/ | |
| # ale pierdoły 29.10.2014 22:37 | |
| Ja też mam realne spojrzenie. Ty też masz realne spojrzenie. Tylko co z tego wynika ? Nic, dokładnie nic. | |
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.