Forum › Białołęka
Żeglarze na start
# Jarek 12.12.2003 17:23 |
|
PKS AGAPE organizuje sekcję żeglarską. W pierwszej kolejności zapraszamy do współpracy żeglarzy z patentami.
Czekam na indywidualne zgłoszenia 507-693-799 Jarek |
wszelak 13.12.2003 18:19 |
|
Przepraszam, ale kto to organizuje? Czy jest to gdzieś opisane, może jakaś strona internetowa? No i kim jesteś? Taka wiadomość wydaje mi się mało autentyczna.
|
# historyk-wyjątkowo 13.12.2003 19:57 |
|
Jarek to dusza człowiek- można mu wierzyc (zorganizował już kilka sekcji, więc to się też uda). Czy wszystko musi mieć swoje www?
|
# ----- 15.12.2003 15:51 |
|
a mi sie wydawało po ogłaszeniach w kosciele że to jakiś klub nowo powstały jakieś PKS AGAPE czy jakoś tak!!!!
a nie jarek |
# Jarek 15.12.2003 19:20 |
|
Wszelak.
Jeśli naprawdę jesteś żeglarzem lub sternikiem z patentem i chciałbyś nam pomóc w przy organizacji sekcji to zapraszam w środę między 18 a 19 do sekretariatu Klubu w sali na piętrze Domu Katechetycznego przy Myśliborskiej 100. Jestem sekretarzem zarządu. |
# Działacz 16.12.2003 15:52 |
|
#----- : dobrze Ci się wydaje, że to klub sportowy powstał a Jarek jest jego inicjatorem i sekretarzem i to do jego obowiązków należy między innymi informowanie o klubie i jego działaniach! Akurat na tym forum Jarek pojawia się już od dość dawna (co zauważył też historyk - pozdrowienia:) i to jemu z racji zajmowanej funkcji w klubie i znajomości owego forum przypadł zaszczyt umieszczenia informacji.
Następnym razem pomyśl trochę zanim coś napiszesz. Z pozdrowieniami Działacz Klubu |
ragozd 16.12.2003 16:32 |
|
Ja jestem zainteresowany, mam patent, choc doswiadczenie niewielkie. W srode niestety nie moge :( Kiedy mozna dzwonic na ww. numer?
|
# Działacz 16.12.2003 17:05 |
|
ragozd: Na ww. numer możesz dzwonić w godzinach 8:00 - 20:00.
Zapraszamy do współpracy. Z pozdrowieniami Działacz Klubu |
mikiel 16.12.2003 20:43 |
|
Ja tez mam patent ale nie zeglarza moze byc? i oczywiscie che wspolpracowac, i mam 18 lat!!
|
# rozjemca 16.12.2003 23:33 |
|
Działacz: Musisz chyba bardzo blisko znać Jarka jeśli wiesz w jakich godzinach odbiera telefon. A jeśli po 20 bedę chciał się porozumieć z Klubem (wcześniej pracuję!)? Już znalazłem stronkę Klubu: www.pieknejmilosci.wpraga.opoka.org.pl/ Całkiem fajna stronka. I podane są wszystkie namiary, potrzebne telefony. Zapraszam zainteresowanych sekcjami do odwiedzenia tej strony. I jeszcze jedno Działaczu. Jarek był jednym z kilkunastu inicjatorów. Na własne uszy słyszałem!
|
# Działacz 17.12.2003 13:52 |
|
rozjemnco: Masz rację bardzo dobrze znam Jarka zaś godziny w których najchętniej odbierałby telefony w sprawach klubowych konsultowałem z nim bezpośrednio przed odpisaniem w tym wątku. Oczywiście nic się nie stanie jeśli ktoś zadzwoni o późniejszej godzinie, jednak Jarek, jak każdy z nas, ma dom i rodzinę i dlatego życzył sobie by "dolną granicę" podać o godzinie 20:00.
Z przykrością muszę Cię jednak poinformować iż strony klubu nie znalazłeś. Znalazłeś jedynie wizytówkę klubu która znajduje się jako jedna z zakładek na stronie Parafii NMPMPM przy której klub działa. Strona klubu będzie pod adresem www.pks.agape.prv.pl (na razie znajduje się tam wersja testowa - niekompletna, alternatywnie www.agape.friko.pl). I jeszcze jedno rozjemco: źle słyszałeś, Jarek był jednym z 3 inicjatorów powstania klubu (wraz z ks. Andrzejem i ks. Kamilem). Kilkunastu to było członków założycieli (wśród nich również ja), których skupili wokół idei założenia klubu głównie ks. Andrzej i Jarek a którzy to ludzie spotkali się na zebraniu założycielskim klubu w dniu 13 kwietnia br. i powołali do życia Parafilany Klub Sportowy AGAPE Białołęka. Należy odróżnić "inicjatywę" od "założycielstwa". Myśląc tymi kategoriami to ja też mógłbym mówić o sobie iż jestem "inicjatorem" a to nie byłaby prawda. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Działacz Klubu |
# Brutal 19.12.2003 12:59 |
|
Czyli zarzucasz klubowi, że nic nie robi? A ja słyszałem, że robią i to sporo.
|
# mieszkaniec 27.12.2003 16:08 |
|
klubowi nie ale pewnej osobie j..................
|
# Brutal 28.12.2003 00:55 |
|
Mieszkaniec: to może sprecyzuj komu co? Bo jak na razie wszyscy z tego klubu coś robią a Ty gadasz bzdury... A może chciałbyś wesprzeć klub w działaniach? Wyjść poza bezpieczny ekran monitora i anonim nika? Nie masz odwagi? To nie krytykuj!
|
# NN 31.12.2003 14:44 |
|
Myślę, że pani naczelnik K. z Wydziału Ochrony Środowiska ma zamiar zająć się żeglarstwem, ponieważ lubi słońce i wiatr. Nie cierpi, gdy rosną gdzieś krzaki i ma trudności w czytaniu ustawy o ochronie przyrody. Ostatnio przy pomocy firmy "Flora"(!) zniwelowała teren przy ulicy Światowida przygotowując lądowisko dla żeglarzy powietrznych.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.