Forum › Białołęka
zarządzanie nieruchomościami a obowiązki
# xnn 05.04.2004 15:20 |
|
czy wasze administracje zarządzające nieruchomościami dostarczają Wam: uchwały z zebrań zarządu i plany remontowe przyjęte na bieżący rok. To jest w ich OBOWIĄZKU !!!!
|
# agat 05.04.2004 15:22 |
|
..."Słoneczny Dom" - nie dostarcza
|
siesiu 05.04.2004 17:40 |
|
musisz zebrać podpisy właścicieli posiadających 20% udziałów w zarządzanej nieruchomości. Wtedy możesz dopiero walczyć z administracją. Możesz żądać wszystkiego. A uchwały to mają psi obowiązek przekazywać.
|
# Tomek005 03.08.2016 12:54 |
|
Tak nasz administrator http://www.provisor.pl/ dostarcza.
|
anitaa 06.10.2016 11:36 |
|
U nas LemmonHouse wywiązuje się ze wszystkich obowiązków, wiem, że zapewnia wspólnocie mieszkaniowej też obsługę prawną i rachunkową. A jeśli chodzi o inne kwestie, czy o czystość osiedla, czy o zagospodarowanie terenów zielonych to nie mam żadnych zastrzeżeń. Osiedle jest zadbane i miło mieszka się w takim miejscu :) Aaa i mamy jeszcze platformę internetową, do której każdy mieszkaniec dostał swoje własne konto w systemie, dzięki któremu może sprawdzić swoje rozliczenia, czy dokumenty wspólnoty.
|
drek 13.10.2016 21:10 |
|
Muszę przyznać, że nie wiem jak to wygląda u mnie w mieszkaniu na Mokotowie. Jest to mieszkanie, które wynajmuję lokatorom. Z racji, że często wyjeżdżam w dłuższe delegacje - zarządzanie najmem oddałem w ręce firmy zewnętrznej. To oni zajmują się kontaktem z administracją, rozliczaniem rachunków i opłat licznikowych. Muszę zapytać jak to jest z tymi uchwałami. W każdym razie z usług http://www.k2assetmanagement.pl/ jestem zadowolony - znaleźli mi nowych lokatorów, gdy poprzedni wypowiedzieli umowę. Do tego zajmują się bieżącym utrzymaniem mieszkania - naprawy i remonty, gdy coś się popsuje.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.