Forum › Białołęka
# mirekz 23.02.2018 09:36 |
|
Czemu nie dali rury po dnie kanału? Kto na to pozwolil? Spytaj oto redaktorku
|
# Krzysiek 23.02.2018 14:56 |
|
Właśnie czemu nie dnem kanału, na całym świecie kładą rury na dnach oceanów na dużych głębokościach a kanał średnio 2 metry głębokości. Żenada
|
# (ms) 25.02.2018 20:23 |
|
Jak czytam "obiektywne" artykuły sygnowane (dg), to mam wrażenie, że jakiś wehikuł czasu przywrócił dawno zapomniane gwiazdy Dziennika Telewizyjnego z lat 80` takie jak: Marek Tumanowicz, Krzysztof Bartnicki, Andrzej Racławicki.
|
# Mac 28.02.2018 09:25 |
|
Krzysku - wlasnie dlatego ze kanal ma 2m glebokosci to moze "niedasie". Poza tym masz jedna i druga ustawe/rozporzadzenie ktore okresla warunki techniczne takich budowli.
|
# z ratusza 28.02.2018 15:01 |
|
To co urzędaski, teraz Niedasię nic z tym zrobić? Się wycięło, się zostawi?
|
# PinkLady 28.02.2018 19:46 |
|
Mieszkam na osiedlu Nowy Tarchomin od nieco ponad roku i muszę przyznać, że jest to dla mnie dość niepokojąca informacja. Lubię spacerować w tym miejscu. I ogólnie osiedle wybrałam przez wzgląd na atrakcyjną cenę mieszkania i duże pola zieleni. A teraz co? Ja rozumiem potrzebę uniezależnienia się od Rosji i zaoszczędzenia na inwestycji. Problem polega na tym, że pieniądze podatników wydatkowane są w o wiele gorszy i głupszy sposób. Mam tylko nadzieję, że jak skończą z tą rurą, to posadzą nowe drzewa.
|
# znad kanału 06.03.2018 17:28 |
|
#(ms) napisał(a) 25.02.2018 20:23 To nie jest artykuł, tylko komentarz, kretynie.Jak czytam "obiektywne" artykuły sygnowane (dg), to mam wrażenie, że jakiś wehikuł czasu przywrócił dawno zapomniane gwiazdy Dziennika Telewizyjnego |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.