Forum › Białołęka
Zaliczenie z przedmiotu zarządzanie.
# Ostanie słowo 22.10.2005 13:16 |
|
Oto wypowiedzi mieszkańców Białołeki na temat rezygnacji z budowy gimnazjum przy Ostródzkiej. Wypowiedzi pochodzą z forum www.gazeta.pl.
1.Gimnazjum nie będzie, mostu nie będzie... Ale będzie za to największa spalarnia na Mazowszu (oczywiście na Białołęce). Może podziękujmy jutro przy urnach za takiego gospodarza! A raczej CIECIA, a nie gospodarza! 2.i Kaczyński dziwi się że nie ma poparcia na Białołęce! z takim gospodarzem nie tylko moja dzielnica ale i cała Warszawa cofa się o kolejne 20 lat: brak dobrej komunikacji miejskiej, brak dobrych ulic, ciągłę przesunięcia w terminie mostu północnego i trasy, nie wspominam już o szkołach, których praktycznie nie ma. a się mówi że dzieci są przyszłością narodu, ha! nie w Polsce chyba. znów cała kasa idzie do ratusza a na Białołęce nie robi się ni. KONIEC Z TYM! JA CHCĘ SZKÓŁ I INVESTYCJI!!!!!!!!! sorki musiałam się wykrzyczeć 3.Ale za to zbudują za miliard złotych oczyszczalnię ścieków dla całej Warszawy i spalarnię - tak działają władze Warszawym, mają nas serdecznie w d... A na koniec ja dodam jeszcze swoje słowo. Nie wiem kto wypowiada się na forum echa białołęckiego. Mam jednak wrażenie ,że to tylko same dupki z pisu co bronią swojego tyłka. Cały czas tylko narzekacie na Smoczyńskiego bo tylko te wasze narzekanie może zagłuszyć jak mało dobrego zrobił PIS dla Białołęki i Warszawy. Jakby PIS zaczął rządzić jakąś firmą to myślę ,że ta firma by szybko zbankrutowała. Na koniec też mam apel do ludzi z PISU. Idźcie się zapiszcie na jakiś kurs zarządzania. Poznajcie co to marketing , bo jak narazie to o zarządzaniu nie macie żadnego pojęcia. Z P R Z E D M I O T U Z A R Z Ą D Z A N I E D O S T A J E C I E O D E M N I E O C E N Ę N E G A T Y W N Ą !!!!! O C E N A 1 - C Z Y L I P A Ł A !!!!!!! |
# Zwolennik 23.10.2005 22:26 |
|
I masz pecha, Kaczyński wygrał wybory, pomimo takich malkontentów jak Ty.
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 23.10.2005 22:48 |
|
Zyjesz parafialny smieciu ?! A to sensacja !
|
# Zwolennik 24.10.2005 11:06 |
|
Żyję mam się dobrze a nawet po wczorajszym wieczorze lepiej, w przeciwieństwie do ciebie palancie !
|
# Komorowski 24.10.2005 18:04 |
|
Nie jestem z PIS-u kosciół omijam z daleka ale Kaczyńskiego popieram a Smoczyński to nieuczciwy gracz a raczej graczyk polityczny który większość inwestycji spieprzył
|
# xxx 25.10.2005 08:22 |
|
Rzeczywiście Kaczyński zadnej inwestycji nie spieprzył, bo przeciez nie myli sie ten co nic nie robi.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.