REKLAMA

REKLAMA

Forum Warszawa

REKLAMA

Zakup samochodu używanego - gdzie w Warszawie

# lento

04.01.2017 13:44

Od 2 miesięcy szukam auta w Warszawie. Odwiedziłem kilka komisów, kilka ofert prywatnych - ale auta są albo po jakiś kolizjach, albo z poważnymi usterkami technicznymi. Gdzie szukać korzystnych ofert?

# kartuzy

04.01.2017 14:46

Ciężko znaleźć jest dobre auto zarówno z prywatnych rąk jak i z komisu. Trzeba mieć szczęście i znać się na samochodach. Najlepiej kupować albo od znajomych, którzy powiedzą co i jak. Ewentualnie z ASO - a więc ktoś jeździ i później zostawia auto w rozliczeniu po 2-3 latach. Atuo jest dużo tańsze, ale aso zapewnia gwarancję. Jeżeli marka nie ma aż takiego znaczenia, to dopytaj jeszcze tutaj w Nissanie: http://nissan.nivette.pl/.

# michał27

06.01.2017 12:55

Zajrzyj na http://www.hondamatraszek.pl - swego czasu widziałem kilka fajnych ofert na używane samochody u nich :) Ja tam jeżdżę do mechanika, mają super warsztat przy aso, więc nie orientuję się w ofercie sprzedażowej, ale wiem, że była taka możliwość swego czasu, aby właśnie u nich kupić używane auto. :)

REKLAMA

Ordek55

24.04.2017 17:17

Poszukaj ofert również na https://clixs.pl/ dobry serwis z ogłoszeniami, gdzie znajdziesz sporo fajnych ofert.

# ŁukasikSzymon

19.07.2017 12:57

A czy sprawdzaleś również ofertę HondaPlaza, ponieważ oprocz nowych salonowych aut mają równiez ofertę aut używanych i możesz znaleźć o tym informacje na ich stronie, bądź po prostu przejedź się zobaczyć co teraz jest w ich ofercie. Auta używane sprawdzone są pod wględem technicznym, blacharsko-lakierniczym i prawnym.

Michala

16.08.2017 11:29, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 16.08.2017 11:31

Hej, a nie wie ktoś z Was może, czy gdzieś w Warszawie jakaś firma lub bank oferuje leasing bez wkładu własnego lub z niższym niż 10%. Myślę jak ograniczyć koszty startowe zakupu auta w leasing, ale w sieci znajduję sprzeczne informacje, jedni mówią, że nie ma szans, a inni, że w niektórych firmach może być taki leasing np. w tym temacie na forum: Tani leasing bez wkładu własnego
Tylko obawiam, się że nawet jeśli któryś leasing daje taką możliwość, to przez to dadzą mi gorsze warunki.

Michala

16.08.2017 11:32

W ogóle jak odnoszą się banki i firmy leasingowe do brania samochodu używanego w leasing? Nie ma z tym problemu? Teoretycznie nie powinno, ale większość ludzi chyba bierze nowe auta w leasing.

Ajlar

29.08.2017 17:34

Gdybys kupil auto i bylby to Mercedes, to polecam (moze nawet lepiej przed kupnem) - podjechac na Daimlera, chlopaki sprawdza co to auto jest warte, abys nie kupowal kota w worku. Pracuje tam konkretna ekipa - przeszlo 30 mechanikow i elektrykow, posiadaja najnowsze metody diagnostyczne. Lepiej za wczasu sprawdzic auto, niz kupic 'trupa'.

# słowkos

30.08.2017 16:50

najlepiej i najpewniej moim zdaniem kupować w warszawskim Bawaria Motors BMW na Czerniakowskiej, pewne miejsce jeśli chodzi o kupno samochodu

# jack4445

30.08.2017 18:25

Niezłe oferty samochodów na wysokim poziomie !
---
www.jestmodnie.pl

# bilka

30.08.2017 22:49

ja mam używanego Mini Coopera, kupiłam go na Czerniakowskiej tam polecam w Bawaria Motors Mini

mieszkanka

05.09.2017 13:57

Przede wszystkim ważny jest rocznik oraz pełna książka serwisowa dlatego ciekawą opcją są auta od firm, poleasingowe - najczęściej są używane tylko kilka lat i mają pełen serwis producenta. Można trafić na prawdziwe perełki bardzo dobrze wyposażone, mało używane (bo jeździła nim tylko jedna osoba, w trasie itd) więc możesz rzucić okiem np tu http://autakrajowe.com.pl/ można znajdziesz coś ciekawego, razem z mężem kupowaliśmy tam samochód dostawczy w leasing i był to dobry wybór

# Heisenberg

05.09.2017 14:17

Możesz zdecydować się np na samochody poleasingowe, są zwykle w bardzo dobrym stanie, z rozsądnym przebiegiem i w fajnym wyposażeniu, np na stronie aukcje.pkoleasing.pl znajdziesz dużo dobrych samochodów, moim zdaniem warto.

# PawełKlimski

17.09.2017 22:23

Miałem stary samochod który trochę stał na podwórku i prawie nie był jeżdżony, w końcu sie ogarnąłem i chciałem go gdzieś sprzedać. Dealerzy dawali zdecydowanie za mało ( prawie jak za złom ) dlatego poszukałem trochę w necie i trafiłem na anycars zajmują się skupem aut. Wynegocjowałem dobrą cenę, a oni już zajęli się załatwianiem reszty spraw.

Franka29

19.09.2017 14:16

Mysle ze tak czy siak warto zajrzeć do salonu forda w Warszawie http://www.ursyncar.pl Są tam nie tylko nowe auta ale i też używane. A chyba pewniej jest kupić samochó z takiego miejsca niż z jakiejść giełdy

# kontale

20.09.2017 11:39

Porozmawiajcie z nim - http://leasing24.poznan.pl/
Najlepiej z Filipem. Prawda jest taka, że finansowanie można aktualnie uzyskać w każdym przypadku.
Strata z działalności, nowa działalność... nic was nie przekreśla. W każdym przypadku macie duże szanse na finansowanie, a na jakich warunkach, to już kwestia danego przypadku.
Ale ogólnie - każdy może naprawdę otrzymać finansowanie.

# won reklamo

20.09.2017 11:46

super, wspaniale, cudownie.
Dobry portal nie potrzebuje takiej szm.acianej reklamy, na darmowym portalu
Paradoksalnie świadczy to o braku klientów i prawdopodobnie o kiepskiej jakości świadczonych usług.
Nie polecam !!!!!!!!!!!!

melkasoo

07.12.2017 08:53, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 07.12.2017 09:25

A nie lepiej jest wystawić ogłoszenie w internecie? Zrobić kilka zdjęć i pozbyć się auta? Nie wiem czy bym taką sprawę osobiście, komuś powierzała. Poszukaj w internecie więcej informacji, może to troszkę pomoże waszwilanow.pl nie zdarzyło mi się, żeby ktoś był niemiły, tylko dużo oglądających i trzeba mieć też trochę czasu na to poświęconego. Zanim ostatecznie ktoś kupi, może minąć trochę czasu.

# przykre to

07.12.2017 10:24

To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają.
Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne.

# himek

20.12.2017 19:51

a zerknij sobie na auto szulc, co prawda nie w warszawie ale mają w ofercie sporo samochodów używanych w bardzo dobrym stanie, bo szczerze mówiąc ja nie ufam samochodom pozostawionym w komisach, raz się naciąłem-może dlatego

# elephant1

26.02.2018 00:16

w salonie Carolina Toyota na Woli mają bardzo fajne oferty używanych samochodów. Od komisów nie kupuj bo tam to oszukują na tych samochodach. O wiele lepiej kupić w sprawdzonym serwisie

# BartoszPe

01.03.2018 14:22

#elephant1 napisał(a) 26.02.2018 00:16
w salonie Carolina Toyota na Woli mają bardzo fajne oferty używanych samochodów. Od komisów nie kupuj bo tam to oszukują na tych samochodach. O wiele lepiej kupić w sprawdzonym serwisie
Coś w tym jest. Kupowanie takiego samochodu z przeciętnego komisu to raczej kupowanie kota w worku. Nie jesteśmy w stanie tak na 100% zweryfikować tego, czy auto nie ma jakiś ukrytych wad. Z resztą teraz kupując nawet nowe auto można dostać fajne rabaty, a się jeździ nowym samochodem. Ten salon Toyota jest moim zdaniem miejscem, gdzie warto zajrzeć.

# peterka

05.03.2018 10:30

ja byłam niedawno w salonie Carolina Toyota ale na Włochach. Faktycznie mają spoko ofertę jeśli chodzi o samochody :) sama się umówiłam na jazdę próbną i jutro idę wypróbować nową yariskę :)

# Boston15

17.03.2018 15:25

#peterka napisał(a) 05.03.2018 10:30
ja byłam niedawno w salonie Carolina Toyota ale na Włochach. Faktycznie mają spoko ofertę jeśli chodzi o samochody :) sama się umówiłam na jazdę próbną i jutro idę wypróbować nową yariskę :)

Salon całkiem spoko, rzeczywiście mają sporo używanych dobrych aut. No i o auto serwisie też trzeba wspomnieć, bo to ważna sprawa jest. No i jak się jeździło Yaris?

# Witekrecek

17.03.2018 17:29

To syf najgorszy

# Raban

04.07.2018 08:44

żadnych komisów! Ja cię proszę! Przeciez tam to tylko buble sprzedają. Lepiej zgłoś się do usaimport.pl i niech Ci sprowadzą samochód z USA. Tam możesz dokładnie sprawdzić historię auta i nikt Ci nie wciśnie jakiegoś grata

# syfiassta reeklama

04.07.2018 09:26

syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE.

# Kazek7878

01.07.2019 10:54

Jak szukasz dla swojej firmy leasingu to zajrzyj sobie na .businesscubes.pl/oferta/leasing/. Doświadczona firma, profesjonalne podejście, korzystałem z ich pomocy już kilka razy. Zawsze indywidualna oferta, sprawna obsługa.

wwawa

01.07.2019 14:16

Jak ktoś kupuje samochód używany , a nie ma wiedzy odnośnie motoryzacji , to dobrze jest iść z jakimś znajomym oblatanym w tych tematach

# orecki

31.07.2019 15:47

BMW z pewnością kupisz też używane w ASO Bawaria Motors BMW na Czerniakowskiej, sprawdzony serwis. Nawet wyszukają ci auto jak nie będzie w ofercie w danej chwili

# Zdziuchu

31.07.2019 21:09

wwawa napisał 01.07.2019 14:16
Jak ktoś kupuje samochód używany , a nie ma wiedzy odnośnie motoryzacji , to dobrze jest iść z jakimś znajomym oblatanym w tych tematach

niekoniecznie. Jak się kupuje samochód w sprawdzonym, wiarygodnym miejscu, które daje gwarancję to nie ma potrzeby angażowania w to osób trzecich. Zamiast komisu to wystarczy po prostu wybrać salon Carolina Toyota Włochy bo tam też mają używane modele

# miklasz

01.08.2019 17:59

na alejach jerozolimskich jest salon Mm Cars, kupiliśmy u nich uzywanego Opla, sprawdzony, salon. Mają i auta nowe i używane. Tu przynajmniej jest obsługa z prawdziwego zdarzenia, auta z pewnej ręki

# Kosmo

23.08.2019 12:42

A czy wybrałeś już właściwy samochód czy jedziesz oglądać na żywioł kilka? Może warto jest najpierw poczytać takie poradniki jak ten np. http://A czy wybrałeś już właściwy samochód czy jedziesz oglądać na żywioł kilka? Może warto jest najpierw poczytać takie poradniki jak ten np. https://www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Ranking-aut-uzywanych-Najlepsze-modele-za-30-tysiecy,18449,1 ? Wtedy nie wybierzesz auto które się np. ciąge psuje ? Wtedy nie wybierzesz auta które się np. ciąge psuje

# Waldek

02.10.2019 21:08

kilka osób już wspominało ten salon i ja też się powtórzę - salon Carolina Toyota na Włochach. U nich kupisz sprawdzone modele, bez dużego przebiegu, nie bite. Po prostu masz gwarancję, że to co kupujesz jest dobre

wichurska

30.10.2019 10:43

W Warszawie może być to trochę utrudnione i droższe. Ja w swoim rodzinnym Rzeszowie znalazłam uzywanego, niebitego Opla w Auto-Watkem i dopiero wróciłam do stolicy.

# mikokowy

03.01.2020 00:38

jak chcesz kupić używany samochód to podjedź do salonu carolina toyota włochy. Oni mają tam masę fajnych samochodów w ofercie i nie tylko toyoty, ale inne też

# kondzios

30.01.2020 17:16

My używane BMW w bardzo dobrym stanie kupiliśmy w salonie Bawaria Motors BMW na Czerniakowskiej. Nawet moga wyszukać auto jakie nas interesuje, także polecam. Fajna , miła obsługa, salon godny polecenia

# Tromba

06.05.2020 14:22

Ja mogę polecić Car-Best z Żyrardowa. Auto pewniak, stan bez zarzutu, profesjonalne podejście do klienta.

# Lisu

26.05.2020 10:45

Też kupiłem auto z Car-Best i zdecydowanie mogę polecić. Samochody mają pewne, więc nie ma co się martwić że auto niewiadomego pochodzenia.

# doggi

31.07.2020 23:02

ASO Bawaria Motors BMW polecam na Czerniakowskiej. Spoko obsługa no i mają tu auta nowe i uzywane, nawet moga wyszukać auta na jakim ci zależy. Tak stałem się włascicielem BMW włąśnie

# Gorczyca

04.11.2020 08:42

Mam za sobą w ostatnim czasie zakup Mercedesa GLS, auto dwuletnie z niskim przebiegiem. Szukałem dość długo, aż w końcu znajomy mi podpowiedział, żeby się wybrać do komisu Auto Lux s.c. -Janki, parking podziemny IKEA. I faktycznie to był strzał w dziesiątkę, bo tam nie dość, że wybór aut jest duży to jednocześnie można też liczyć na pomoc ze strony tych osób, które tam pracują jeśli chodzi o to jakie auto najlepiej będzie wybrać. I w moim przypadku trafiłem na Mercedesa, z którego obecnie jestem bardzo zadowolony.

# Kazek7878

23.11.2020 10:46

Mam auto używane od Rzepeckiego https://rzemro.otomoto.pl/ i zdecydowanie mogę każdemu polecić to miejsce. Mieści się on przy Sanockiej 92. Obsługa naprawdę kompetentna. Można umówić się na jazdę próbną i przetestować kilka modeli, poza tym jeżeli chodzi o kwestie finansowania, w tym przypadku wydają mi się one niezwykle atrakcyjne. Jest tam naprawdę masa używanych pojazdów do wyboru i jestem pewien, że tak naprawdę każdy wybierze coś dla siebie.

karollina

26.11.2020 08:22

Mój brat zna się dobrze na samochodach, ostatnio też szukał auta i po wizytach w licznych komisach zdecydował się dołożyć i kupić nowe z salonu.

# andrzej_g

08.12.2021 23:28

Zaufałem Godlewskim i się nie przejechałem. Transakcja wiązana, sprzedałem passata kupiłem sx4. Wszystko sprawnie. komis samochodowy warszawa Na stronie są wszystkie info.

# tagusia

06.07.2022 13:23

jak kupic to tylko w sprawdzonym salonie... ja planowalam uzywane ale ostatecznie mam nowe w leasingu z salonu bmw bawaria motors w piasecznie.. to stosunkowo nowy salon ale genialny, polecam z czystym sumieniem

# Witecki

31.07.2022 15:25

My swoje Suzuki kupilismy w salonie MM Cars w Warszawie al. Jerozolimskie, polecam salon. Miła obsługa, dobre auta

# Anika

24.11.2022 19:20

Moze AAA Auto? bardzo fajny komis z duzym wyborem samochodów. Na pewno nie zaszkodzi zerknac i zobaczyc co mają :)

# tomek43

02.02.2023 19:05

jak już się znajdzie miejsce to dobrze sprawdzić sobie przed zakupem czy to auto faktycznie jest w takim stanie jak mówi sprzedawca. ja zwykle się posiłkuję warsztatem który lokalizuję sobie na motointegratorze. dzięki temu wiem co dokładnie kupuję.

# quadro

16.02.2023 16:59

#tomek43 napisał(a) 02.02.2023 19:05
jak już się znajdzie miejsce to dobrze sprawdzić sobie przed zakupem czy to auto faktycznie jest w takim stanie jak mówi sprzedawca. ja zwykle się posiłkuję warsztatem który lokalizuję sobie na motointegratorze. dzięki temu wiem co dokładnie kupuję.
a weź coś więcej powiedz o tym motointegratorze. skad wiadomo ze spoko te warsztaty sa u nich?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA