REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Zablokowana ulica Mehoffera

# Wkurzony

07.12.2006 17:53

Panowie dość tej polityki ile można. Wybory się skończyły to pokażcie co umiecie robić. Ulica od kilku miesięcy jest przejezdna ale do połowy a mostek nad kanałem w każdej chwili może się zarwać, idzie zima, ile jeszcze wypadków i ofiar wam potrzeba panowie radni. Skrzyżowanie z Czeremchową zaraz za omawianym kanałem sprawia że co chwila dochodzi tam do krytycznych sytuacji. Aha jak długo jeszcze będzie wisiało tam stłuczone i zbyt małe lustro. Kto się tym zajmie? Jak nikt z radnych tego nie zrobi to proponuje zwołać sesje wyjazdową na tym skrzyżowaniu. Może któryś przeżyje a jak nie to trudno!

# wice

08.12.2006 10:41

nareszcie coś innego a nie tylko krzyki "politykuf", ta zagroda na mehoffera wkurza już od przynajmniej dwóch miesięcy a myślę, że może i dłużej, pytam się: ile można czekać aż chociaż ściągną te płotki, jakoś nie widzę by się tam tłum zaangażowanych robotników kręcił

# wice

08.12.2006 10:44

nie wiem czy echo napisało o tej kretyńskiej zaporze ale może jeśli w gazecie znajdzie się wzmianka to w końcu ktoś coś postanowi z tym zrobić
szału można dostać, a tak po za tym to na własne oczy widziałem tam już kilka sytuacji, które o mało nie zakończyły się stłuczkami jeśli stłuczką można nazwać zderzenioe czołowe bez znaczenia przy jakiej prędkości...

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA