Forum › Warszawa
# DBC 23.08.2021 14:35 |
|
"Od 2018 roku miejscy aktywiści prowadzili nagonkę na Roberta Soszyńskiego, oskarżając go m.in. o sprzeciw wobec zwężania jezdni."
Jakiś błąd się wkradł, powinno być: "Od 2018 r. serwis tustolica.pl prowadzi nagonkę na miejskich aktywistów, oskarżając ich m.in. o prowadzenie nagonki na Roberta Soszyńskiego." |
# Leon 23.08.2021 17:36 |
|
Mam nadzieję że w końcu aktywiści trafią tam gdzie ich miejsce.
Dopoki PO będzie trzymac z lewackimi aktywistami nigdy nie wygra z PIS. Głupota Trzaska idzie w kraj i nikt nie chce takiego szkodnika. PIS buduje tysiące kilometrów dróg a PO niszczy w imię lewackiej ideologii. W sumie lewactwo Trzask wyssał.z mlekiem matki. Jak piszą w necie ubeckiej konfidentki. |
# kielnia 24.08.2021 07:44 |
|
Nie wiem o jakim blokowaniu inwestycji mówią aktywiści, ale ja chyba w innym mieście żyję, bo ostatnio wciąż coś jest budowane lub przebudowywane,
|
# Crt 24.08.2021 08:33 |
|
#kielnia napisał(a) 24.08.2021 07:44 Nie wiem o jakim blokowaniu inwestycji mówią aktywiści, ale ja chyba w innym mieście żyję, bo ostatnio wciąż coś jest budowane lub przebudowywane, Inwestycja wg aktywisty, to przede wszystkim niszczenie tego, co zostało wykonane i funkcjonuje - zwężanie, ograniczanie, utrudnianie. |
# lutek 24.08.2021 14:05 |
|
budują tylko deweloperzy miasto nic nie robi bo 75% kasy wydaje na zarobki,a najlepiej indolencje widac np na bialołece zapomnianej i zapuzczonej inwestycyjnie a takich dzielnic wiecej
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.