REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Warszawa-Płudy

# staszek

26.09.2004 11:08

W 2005 ma ruszyć szybka kolej miejska z Legionowa do Wwy Zachodniej. Pociągi kursować będą co 15 minut. Do tego dochodzi cały dotychczasowy rozkład osobowy i towarowy. Przejazdy kolejowe w Płudach i na Mehoffera będą niemal w 100% zamknięte. Co na to władze dzielnicy i miasta. Miał być zbudowany wiadukt w Płudach. Wszystkie partie miały go w programie wyborczym. Od Gospodarności po SLD z panem radnym Półroniczakiem (jedynym człowiekim z Białołeki w radzie Wwy). Pytam wszystkich i proszę też dziennikarzy Echa i Stołecznej - zajmijcie się tym, bo Choszczówka i Bial. Dworska zostaną odcięte od Modlińskiej. Najbliższy zjazd bedzie przy Plochocinskiej.

# 2utas

26.09.2004 12:15

Będzie super. smok ma juz kupiony helikopter a wy cienkie bolki z bialoleki i okolic ... siedzcie w ... domu.

# mieszkaniec Płud

27.09.2004 09:40

Dziś stałem od strony Modlińskiej od 8.30 do 8.55. Przejazd w Płudach już dziś jest zakorkowany w godzinach szczytu. Nieraz trzeba czekać na 4-5 pociągów. Jak do tego dojdzie szybka kolej, to najlepiej będzie zamknąć szlabany na stałe i nie zawracać sobie głowy tym, że tu jest przejazd przez tory.

REKLAMA

# Ptuluks z Białołęki Dworskiej

27.09.2004 14:44

Wiem z dobrych źródeł, że władze planują tylko poszerzenie jezdni ul. Czołowej, a więc chyba nie widzą problemu. Nie mam samochodu, a mieszkam od przejazdu 10 min. piechotą, chyba kupie dobre buty, a do centrum postaram się jeździć autobusem 176, który skręca w Czołową. No cóż, coś z tą żabą trzeba będzie zrobić, ale nie spodziewam się szybkich decyzji naszych kochanych urzędników.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA