Forum › Białołęka
w sobote na Modlinskiej
# misiek 07.11.2005 12:13 |
|
podobno mial miejsce wypadek czy ktos cos wie na ten temat?
|
# wax i zax 07.11.2005 12:41 |
|
podobno misiek to gej i śmieć.
Czy to prawda? |
# Burmistrz Smokowski 07.11.2005 12:56 |
|
Jak nie wiesz co się stało palancie to rusz tłuste dupsko i się przejedz. A może masz zatwardzenie i bojsz sie ze zwalisz kloca w gacie?
|
# Franciszek Z 07.11.2005 15:16 |
|
BRAWO!!! - to jest prawdziwa demokracja i prawdziwa konstruktywna krytyka godna "nowych forumowiczów" (patrz temat wcześniej)
|
# misiek 07.11.2005 15:37 |
|
gratuluje poziomu intelektualnego oby tacy nie rzadzili Polską
|
# GorzelniaGirl 07.11.2005 16:04 |
|
olewam to wy dupki z tym tłustym miśkiem na czele-i poziom intelektualny to sam sobie podnieś palancie miśku( patrz 2 temty wcześniej)
|
# ZaKaPiOr 07.11.2005 16:29 |
|
Nie ma tak jak obłuda ludzka. Przez przypadek wszedłem na forum - boję się- a tam misiek pisze coś o "waleniu w gacie" na tym oto forum -faktem jest że owy wax i zax szuka zaczepki ale o to " urazony " miśek wzywa do podniesienia poziomu intelektualnego owej dysputy.
Ludzie jesteście niesamowici... nie bede zdziwiony jak owy misiek głosował ostatnio na PO ( ta sama retoryka obrazonego chłopca) Mam nadzięję że nie będziesz rządził Polską bo przed kamerami będziesz zachwalał aspekty bycia uczciwym obywatelem a pod stołem bedziesz brał koperty. Co do Burmistrza....no tak... jaki pierwowzór taki i naśladowca ( tyle że orginał politycznie wyrachowany) |
# Burmistrz Smokowiec 07.11.2005 16:36 |
|
Witam ZaKaPiOr'a
Tak to już jest z Burmistrzami więc na wsystko mogę sobie pozwolić - większe numery przechodzą w ruznej maści urzędach dzielnic-Białołeka nie jest wyjątkiem. Miałem ochotę skarcić niejakiego misiaka użalajacego się nad jego zbrukanym EGO! Przykro mi misiu- ale burmistrz może wszystko a tym bardziej Smokowiec |
# poeta 07.11.2005 16:43 |
|
Możesz B.S,... popisać sobie na tym forum i to wszystko , reszta jest ciszą...................
|
# Burmistrz Smokowiec 07.11.2005 16:53 |
|
Mogę i piszę...dupki jedne z poetą palantem na czele
|
# MARIAN 09.11.2005 13:44 |
|
TO JEST FORUM BIAŁOŁĘKI CZY PALANCIARNIA, ZAMIAST PRAWIĆ SOBIE ŚMIERDZĄCE KOMPLEMENTY ZAJMIJCIE SIĘ CZYMŚ ROBOTĄ, BO JAK WIDAĆ PISZECIE Z TZW PRACY.
|
# miłośnik forum (FM) 09.11.2005 14:31 |
|
B R A W O MARIAN ale żeś dofasolił ... fiu fiu fiu........
A jaka stylistyka ... fiu fiu fiu...... Cóż za styl ... fiu fiu fiu ... Jeszcze raz B R A W O !!!!!!!!! |
# (FM) 09.11.2005 14:33 |
|
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.