REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

W BoS kradną

# DKOT

29.02.2004 21:17

Dzisiaj będąc koo 20 na basenie zostałem okradziony- skradziono mi klapki -firmowe, kiedy brałem prysznic. Poinformowana o tej sprawie obsługa nie kiwnęła w tej sprawie palcem i sprawę olała. Jest to skandaliczne.

# Duśka

01.03.2004 21:41

Po pierwsze prysznic bierze się w klapkach, bo można dostać grzybicy, a po drugie, jak mieli łapać złodzieja? Na pewno już dawno wyszedł, a jezeli nawet nie, to nie wolno im przecież rewidować nikogo. To może tylko policja. Trzeba było kazać zamknąć drzwi i wezwać policję. Jak widzisz nie opłaca się chodzić w publiczne miejsca z firmowymi rzeczami. Jeszcze nie w tym kraju. Kup sobie na bazarku za 12 złotych klapeczki i nie będzie ci żal. Duśka

# Metro Nowodwory

01.03.2004 22:07

No i nie zostawiaj w szatni odkurzacza Rainbow, ktoś może się pokusić na to cudo.

REKLAMA

amator

02.03.2004 19:17

w tym ośrodku od samego początku brak jest pomysłu na jego funkcjonowanie. jest to miejsce gdzie pracuje się z polecenia i dlatego tak tam wszystko wygląda, że nie wspomnę o pijanych pracownikach. brak kierowników w godzinach po 16 i niedziele i święta powoduje zamieszanie, ponieważ nie ma osoby decyzyjnej. a opisany przypadek to tylko jeden z wielu obrazujący pracę kierownictwa.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl