REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

kto wie?

# Duśka

28.02.2004 18:27

Poszukuję firmy lub ekipy budowlanej do postawienia domu od podstaw, ale tylko sprawdzonej. Kto wie o takiej proszę o informację. Duśka

# viki

28.02.2004 18:31

Nie ma takiej, chyba, że chcesz zabulić pośrednikom. Kto inny muruje, kto inny kładzie dach, a jeszcze inna ekipa wstawia okna. Potem podłogi, elektryka itp. Możesz zlecić caly dom jednej firmie, która sprowadza ci poszczególe ekipy, ale to podraża koszt budowy domu średnej wielkości o ok. 30-40.000.

# Duśka

28.02.2004 21:32

No dobra: stan surowy otwarty. Macie kogos godnego zaufania? Duśka.

REKLAMA

# zbyle

29.02.2004 12:42

jedynie sprawdzeni są górale; najtaniej i najlepiej..
jeśli niemasz namiarów to zrób tak jak ja - pojechałem na podhale i znalazłem ekipę;

Olena

01.03.2004 08:41

Duśka gdzie sie budujesz i kiedy? Ja musze rozbudować dom... może jakoś wspólnie znajdziemy coś porządnego i taniego? :)

# asix

01.03.2004 12:51

Mam niezawodnego elektryka oraz ekipę od tynków gipsowych, płyt itp. oraz b. dobrych i tanich posadzkaży- jeśli jesteś zaineresowana, daj znać, gdzie Ci przesłać namiary. Hydraulika też mam, ale nie polecę, bo sama się z nim użerałam przez pół zimy, bo mi zainstalował za mały grzejnik w sypialni i musiałam marznąć!

REKLAMA

# ka$ka

03.03.2004 08:30

Duśka, mam namiary na górali. Budowali dom znajomej i jest zadowolona. Ekipy budujące mój dom mogę podać, jako te od których należy trzymać się z daleka. Znalazłam za to przyzwoitego faceta od hydrauliki, CO itp. Montował mi tez odkurzacz centralny. Może nie robi zbyt szybko, ale porządnie.
Mój tel: 0-606148434 służę informacjami.
Aha, twoja mikstura czosnkowa działa rewelacyjnie.
Pozdrawiam
Ka$ka

07

03.03.2004 13:39

Jeśli jeszcze nie wiesz- w siedzibie "Gazety", ul. Czerska 8/10 w sobotę i niedzielę 11-17 odbędzie sie kolejna giełda mieszkań, domów i projektów (trzeba wziąć ze soba sobotnie wydanie "Gazety")- pracownie projektowe, przedstawiciele banków, doradcy finansowi z Expandera, wykłady specjalistów. Może nie zaszkodzi się tam tez wybrać...?

# Duśka

03.03.2004 13:45

Dzięki za zainteresowanie. Jeśli skorzystam na pewno odezwę się pod wskazane kontakty. Dzięki. Duśka

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe