REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Utrzymanie Modlinskiej

# kierowca

29.12.2005 11:30

Wracam wczoraj -póżno po23.00 i widze obłęd dwie piaskarki sypią sól naulice gadzie nie ma sniegu ani ujemnych temperatur.Czy to nie rozrzutność ?

Matka_Sławka_z_Gdańska

29.12.2005 12:32

A potem slyszymy te dramatyczne komunikaty, ze jakis pijak po powrocie do domu pobil zone, bo zupa byla za slona...
Dobrze, ze to zauwazyles, w takich przypadkach, to wiele wyjasnia !

# Marian

30.12.2005 12:05

Aktualnie z powodu dużego popytu sól zniknęła z półek sklepowych. Z tego powodu pobicie żony miało inny powód.

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

30.12.2005 12:07

Marian ? Mama rozumie, ze sie cieszysz ?

# śnieżynka

31.12.2005 15:00

No widzisz kierowca jak twoje podatki marnotrawią.
A od wczoraj sypie i sypie, a piaskarek jak na lekarstwo.
I jak tak dalej posypie to zasypie tak jak w 1978.
A wiesz kierowco jak wtedy wyglądały ulice????

# ginter

01.01.2006 14:44

tutaj też ta gwiazda osiedlowego forum-matka sławka.znowu sukces niestrudzonej tropicielki wsioków.zdemaskowała kolejną szowinistyczą męską świnię która nie rozumie że ta zupa celowo miała dużą zawartość soli.na szczęście jest ona.ta korpulentna osóbka bryluje z właściwym sobie wdziękiem tropi,wskazuje swoim tłusciutkim paluszkiem,napomina uświadamia.dobrze że jest.ma nas kto poprowadzić i pokazać co dobre.aż dziw bierze że nie uraczyła jeszcze tej strony jednym z tych genialnych w swojej zawartości utworów,z cyklu "menopauza i otyłość jako obciążenie psychiki i wpływ na jażń"szwiniści i wsioki(miedzy innymi ja)uważajcie ona tropi ciągle,ma czas i chęci napędza ja potężna wewnetrzna machina której paliwem są kompleksy.nie wychodzi z domu dla bezpieczeńswa publicznego.siedzi całymi dniami przed komputerem na specjalnie wzmacnianym krzesełku(tusza)i......tropi.a ma po temu predyspozycje:jest sprytna i piekielnie inteligentna ,to ona ostatnio odkryła jak to się stało że wstaliśmy rano a tu snieg leży-z nieba spadł .tak tak ignoranci to ona wyjasniła.jest po prostu genialna czy genialnie prostacka czy jakoś tak.uwaga teraz nastąpi ostra jak musztarda kozacka riposta lub co gorsza poemat.patrzcie i uczcie się.

REKLAMA

# marianowa

02.01.2006 12:37

ginter, super to napisałeś, ale czy ona z tego skorzysta i zmieni się......w człowieka? Raczej nie sądzę.........

# ginter

02.01.2006 13:41

dzieki "marianowa".pytasz czy ona się zmieni.raczej postawiłbym pytanie inaczj :czy w takim stanie psychiki mozliwa jest jeszcze zmiana.wiesz jak jest problemy ze sobą,nieudacznictwo życiowe-musi gdzies odreagować.próbowała w spożywczym ale jej nikt nie zauważył,upominała psy na trawnikach i co dalej srają,nikt na nią nie zwraca uwagi.a tutaj ktoś tam zawsze odpisze.ty czujesz"marianowa"jaki to trzeba mieć śmietnik w głowie żeby pisać tak jak ona/on?myśli że przestawi szyk zdania doda ze słownika parę górnolotnych określeń i już jest dar dla ludzkości.ja myślę podobnie jak kolega "artur"niech lepiej wymieni baterie w wibratorze tylko ja sugerowałbym w tym analnym.pozdrawiam ginter
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024