Forum › Bemowo
# Mikusia 11.07.2025 11:15 |
|
To już moja 13-letnia Bratanica wie, jak korzystać z urzędomatu....
|
# Orto Graf 11.07.2025 20:51 |
|
#Mikusia napisał(a) 11.07.2025 11:15 Musi być to bardzo ważna osoba, skoro pisze się o niej (a może o Niej?) z wielkiej litery...To już moja 13-letnia Bratanica wie, jak korzystać z urzędomatu.... |
# PKU 15.07.2025 07:49 |
|
#Orto Graf napisał(a) 11.07.2025 20:51 Musi być to bardzo ważna osoba, skoro pisze się o niej (a może o Niej?) z wielkiej litery... Jak już się tak czepiamy to "wielką literą", a nie "z wielkiej litery" :) |
# POlecajka 15.07.2025 22:01 |
|
Na Bemowie zarządza kadra z Colegium Humanum więc takie cuda jak urzędomat nie są mile widziane. Miarą jakości kadr PO jest jeden radny który ma problem ze skończeniem magisterium na Colegium Humanum :)
|
# Taka bida 16.07.2025 10:57 |
|
#POlecajka napisał(a) 15.07.2025 22:01 To nie może sobie kupić tego magistra?radny który ma problem ze skończeniem magisterium na Colegium Humanum :) |
# dddd 18.07.2025 11:54 |
|
Nie jestem przeciwnikiem ułatrwień, szcególnie w urzędach. Natomiast do takij maszynay jak urzędomat mam zastrzeżenia. Był kiedyś tzw. pitomat w urzędzie. Dość często niesprawny, ponieważ petenci nie potrafili z niego korzystać . Uważam, że sysem e-doręczeń to bardziej sensowna opcja i nie wymaga w ogóle chodzenia do urzędu. Pewnie zaraz się odezwą głosy, że osoby starsze nie potrafią etc. Jak nie potrafią skorzystać z e-doręczeń to pewnie i z urzędomatu. Zaden to więc argument.
11 tysięcy w ciągu 10 miesięcy, czyli średnio 1100 miesięcznie, co daje około 40 osób dziennie. Mało rewelacjny wynik (moim zdaniem) a jeszcze by należało podać kmoszty funkcjonowania takiej maszynerii - zakup, konserwacja, koszt energii. |
# Grażynka 19.07.2025 11:14 |
|
I to pokazuje jakich tępych mamy urzędników. Na śląsku nawet dziadki dają sobie z tym radę a u nas wykształceni urzędnicy nie pojmują jak działa zwykłe urządzenie elektroniczne które mogłoby pomóc mieszkańcom.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
REKLAMA
REKLAMA
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.
Polecamy w naszym pasażu
Wstąp do księgarni
REKLAMA