Forum › Białołęka
Turystyka w PKS AGAPE
# Jarek 19.12.2003 18:52 |
|
Czas płynie szybko dlatego już teraz informuję zainteresowanych piszymi wycieczkami i wspinaczkami wyskogórskimi,
że 10 stycznia 2004 roku odbędzie się spotkanie z uczestnikiem wyprawy na KILIMANDŻARO. W programie m.in. pokaz przezroczy z tej wyprawy. Mamy nadzieję, że spotkanie zaowocuje zorganizwaniem sekcji turystyki wysokokwalifikowanej. Zainteresowanych zapraszam do Kaplicy Domu Katechetycznego przy Myśliborskiej 100 o godzinie 19.00 Jarek |
# a.k 19.12.2003 23:09 |
|
Szanowny panie JARKU forum jest podobno do dyskusji a nie do ogłosdzeń. W Echu jest strona z ogłoszeniami i tam na pewno będzie pan mile czytany. z wyrazami szacunku a.k
|
# Marcin 20.12.2003 23:40 |
|
Witam!
A mi się zdaje #a.k., że tego typu ogłoszenia mają swoją rację bytu na tym forum internetowym... Nie czytam np. Echa za to staram się zaglądać tutaj możliwie często i miło mi poczytać co też dzieje się ciekawego w naszej okolicy - choćby i takie ogłoszenia. |
# a.k 21.12.2003 00:02 |
|
O.K !
|
# ----------- 21.12.2003 12:09 |
|
powiem tak spadajcie z tego forim głupotami mi słychać jak by nie można było sobie znaleśc innego forum tylko go tu zaśmiecać żenada!??!?!?
a pam rarek niech zmieni podejsie nie wiem jak on wygląda le pewnie ......... |
# ----------- 21.12.2003 12:11 |
|
poprawka JAREK
|
ragozd 22.12.2003 13:58 |
|
znalazl sie niezasmiecajacy
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.