Forum › Bemowo
# lideksynubeka 12.11.2014 20:47 |
|
"tanie i dostępne miejsca w żłobkach i przedszkolach dla wszystkich maluchów"
a co do cholery zrobiliście przez ostatnie 7 lat!!!Jedną szkołę i 1 przedszkole.Takie tempo to sprawdziłoby się w Zielonce,gdzie przybywa 4 mieszkańców na rok. Basen to jeden(1) udało wam się.Zlikwidować. O metrze przez litość nie wspomnę. A oprócz tego dość szybko zapomnieliście jaką partię reprezentowaliście przez ostanie 7 lat.Partię POsrańców i przewalaczy |
# sdfdf 12.11.2014 22:39 |
|
O matko to zachłanne dziecko w za dużym garniturze się puszy! Żenadka! Jak mają mnie wałkować to przynajmniej dorośli! :-)))
|
# Magda 13.11.2014 12:31 |
|
Po prostu NIE sprawdzili się w praktyce. Tym panom już dziękujemy, jako mieszkanka Bemowa (od prawie 40 lat, ale jako " zachłanne dziecko w za dużym garniturze" nie sądzę żebyś pamiętał te czasu) nie mam zamiaru oglądać waszych gęb na Bemowie!!! I nie ja jedna!
|
# Lukasz 13.11.2014 20:44 |
|
jesli chodzi o przedzkola to duzo zrobili - 2 lata temu córka nie dostała sie do przedszkola, p. Dąbrowski w ciagu 2 mies zorganizował oddzial przedszkola w gimnazjum. Za to macie mój głos!
|
# wers 15.11.2014 21:56 |
|
Teraz , przed wyborami , posrańcy są w stanie obiecać wszystko. Nawet darmową ciepłą wodę w kranie.
|
# edik 17.11.2014 07:57 |
|
Też tak myślę, że starych po-wców trzeba się pozbyć z Bemowa. Trzeba przewietrzyć urząd, także z innych partii.
|
# Katarzyna 17.11.2014 11:31 |
|
Brakuje żłobków. Jestem młodą mamą, która żałuje, że tu mieszka. Jak na tak młodą dzielnicę gdzie jest sporo dzieciaczków nie ma zapewnionej infrastruktury. Imprezy, koncerty za to organizowane były z przesadą. Takie mydlenie oczu.
|
# Niedladzieciwgarniturach 17.11.2014 19:35 |
|
Jeżeli chodzi o przedszkola dużo zrobili - kpina. W jedynym przedszkolu dla alergików na ul. Irzykowskiego - zlikwidowali klasę zerową. Dziecko z alergią musiało szukać "zerówki". W rejonie SP 82 (podobno szkoły integracyjnej) jej nie przyjęli bo jak tłumaczyła "pani dyrektor" nie ma w zerówkach obowiązku rejonizacji. Pan burmistrz nawet nie raczył odpisać na moje prośby. Gratuluję Towarzystwu Wzajemnej Adoracji poczucia humoru.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.