REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Konsumik

15.09.2020 08:25

Niestety oferta galerii jest coraz słabsza. Mały wybór gastronomiczny, brak sklepu remontowo-budowlanego czy jakiegoś tańszego meblowego. Władze galerii usiłują przyciągnąć jakimiś marnymi atrakcjami , ale przy kiepskiej ofercie handlowej to nie pomoże.

# Czytelnik

15.09.2020 11:09

Zgadzam się z powyższym - brak sklepu z narzędziami dla panów, aby chociaż spędzić czas, kiedy druga połówka robi shopping. Po drugie, po co tam sklep sieci Carrefour, skoro jest drugi, o zbliżonej powierzchni vis a vis Galerii. Tak więc, od razu dziwaczny zestaw sklepów, z których w dodatku część uciekła stąd jeszcze w poprzednich latach. Po trzecie, wielkość sklepów - np. Empik - prawie niczego nie ma od ręki (poza aktualnymi bestselerami). Mało miejsc, gdzie można w spokoju posiedzieć przy stoliku i porozmawiać. Ponadto, fatalne parkingi - albo dwa piętra pod górę i potem ostro w prawo albo slalom w podziemiach, na co idzie sporo paliwa. Dziwna estetyka - czego symbolem były te czarne, nieodróżnialne łatwo od siebie logotypy - typowy przykład jak wizja bierze górę nad zdrowym rozsądkiem. No i pandemia. Reasumując, od początku kiepska koncepcja i stąd, niektórzy częściej jeżdżą do Arkadii (Leroy Merlin) lub na Targówek (Castorama) czy Młociny (więcej sklepów). Ciekawe, czy będzie to pierwsza galeria w Warszawie, która zbankrutuje?

# dfdgswww

15.09.2020 20:32

Fort Wola już kiedyś zbankrutował ;)
Ja do Północnej nie chodzę póki trwa terror wobec normalnych ludzi, którzy nie zgadzają się na faszystowskie kagańce.

REKLAMA

# swed

18.09.2020 08:56

#dfdgswww napisał(a) 15.09.2020 20:32
Fort Wola już kiedyś zbankrutował ;)
Ja do Północnej nie chodzę póki trwa terror wobec normalnych ludzi, którzy nie zgadzają się na faszystowskie kagańce.

i bardzo k.... dobrze, nie chcę spotykać oszołomów bez masek. Siedź na d.... w domu i się nie wpieprzaj normalnie myślącym w życie.

# Łojciec

18.09.2020 17:34

Brak sklepu ze śrubkami. Również mnie tam nie ciągnie.
A pozabijane plakatami witryny dobrze nie wróżą. Upadła galeria pośród zielska to fatalna reklama dla tutejszej niskocennej "substancji lokalowej". Toteż zanośmy błagania o utrzymanie żywota tego interesu.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025