Forum › Wola
# Darek 01.04.2014 15:26 |
|
o ekoterroryści znowu szczekają
|
# ekolog 01.04.2014 17:18 |
|
Hau,hau
|
# gość 01.04.2014 19:38 |
|
Wreszcie to dziadostwo po fabryce Norblina zniknie. Będzie wreszcie porządek a nie obskurne mury szpecące okolice tak jak na Młynarskiej po fabryce Czajkowskiego.
|
# bza 02.04.2014 09:00 |
|
wreszcie mądra decyzja ratusza, czyżby wybory?
|
# zielony 02.04.2014 09:09 |
|
ekoterroryści do lasu, z czym do miasta
|
# POChP 02.04.2014 14:47 |
|
A uduście się spalinami, "miastowi", i żryjcie beton.
|
# Maciek 02.04.2014 17:45 |
|
Miasto niestety lubi wyrzucać pieniądze na zachęcanie do tworzenia korków. W końcu rok bez zmarnowania kilku miliardów to rok stracony.
|
# Robert Frw 02.04.2014 19:10 |
|
oby nie wyszło autostradowo czyli samochody prują ile się da z setkami słupków i zagrodzeń kilkusetmetrowych jak na polu .
|
# skbart 03.04.2014 08:00 |
|
ile ja się tam nastałem w korkach do pracy..... szkoda że tak późno ale super że w końcu to robią.
p.s. To że Wołoską poszerzają też dobrze, wreszcie komitety blokowe przegrały batalie.... Jak jest im za głośno to proponuję wyprowadzkę pod Warszawę tylko nie na moją wioskę..... |
# Gość 03.04.2014 10:36 |
|
Poszerzenie OK ale dlaczego dla samochodów, skoro wzdłuż Prostej będzie metro? Kolejny fragment miasta nie do mieszkania tylko przejeżdżania w drodze do pracy. Miałam nadzieję (nie da się ukryć tu właśnie mieszkam), że Prosta i Świetkorzyska będą ładną arterią z dużymi chodnikami i ścieżką rowerową prowadzącą do ścieżki rowerowej nad Wisłę a tu kurde czytam, że powstaje jakaś przelotówka dla samochodów.
|
# PunkSkeleton 04.04.2014 07:12 |
|
To nie żadni ekoterroryści tylko przedstawiciele koncernów paliwowych, Kolei Mazowieckich itp. Dzięki temu można będzie zarobić więcej na sprzedaży paliwa (przejazd w korku powoduje zużycie większej ilości paliwa) oraz podnieść jeszcze bardziej ceny biletów.
|
# kcin 05.04.2014 20:29 |
|
Ekolewacy i w ogóle lewacy chcieliby, żeby z miasta było jak najtrudniej wyjechać, bo wtedy dzieciaki zamiast pojechać za miasto na weekend z rodzicami szlajałyby się jeszcze większymi tabunami po ulicach i właziły do ich lokali, gdzie robiliby im wodę z mózgu. sami się nie chcą rozmnażać, to innym krecią robotę robią. A niezależnie od budowy obwodnic poszerzać trzeba i ulice wewnątrz miasta, i na obrzeżach, i wszędzie -- choćby na wypadek ewakuacji (w miastach, gdzie dopuszczono tak wysoką zabudowę jak w Wwie, to chyba jasne). Tylko wtedy politycy musieliby przestać kraść...
|
# wspaniale 06.04.2014 22:47 |
|
świetna wiadomość. chyba tylko pojedynczy ekoterroryści maja wątpliwości odnośnie poszerzenia prostej
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.