Forum › Białołęka

| # Marzena 15.10.2014 07:29  | 
   |
| 
       Albo skręciła do Białołęckiej! Tak niewiele, a pozostaje marzeniem. 
    | 
|
| # motorniczy 15.10.2014 13:09  | 
   |
| 
       "W ramach nadchodzącej akcji przyspieszania tramwajów Zarząd Transportu Miejskiego wprowadzi na Annopolu trzy przystanki na żądanie.", które są ujęte w minutowych rozkładach jazdy (tworzonych przez ZTM) zatem tramwaje będą musiały się toczyć (nie zatrzymując się na tych przystankach) co będzie bez wpływu na prędkość podróżną i tzw. "przyspieszenie". 
   Jeśli motorniczy przyspieszy kurs tramwaju pomimo obowiązującego go minutowego rozkładu jazdy a "dobrotliwy" ZTM takiego motorniczego "namierzy" (poprzez swoich kontrolerów) ów motorniczy poniesie konsekwencje słuzbowe. Zatem szanowni pasażerowie - jest to tylko propaganda firmy ZTM mająca na celu nie wiadomo co o czym powinniście wiedzieć.  | 
|
| # dziękuję 16.10.2014 21:39  | 
   |
| 
       Ciekawie napisał motorniczy. 
   Myślę, że jest to najprawdziwsza prawda ponieważ brak dyskusji a temat powoli przechodzi do niebytu.  | 
|
|  tarantula01 16.10.2014 23:56  | 
   |
| 
       Ja myślę, że wraz z przystankami na żądanie korekcie (skrócenie) ulegnie całkowity czas przejazdu tramwajem wg rozkładu. Inaczej to nie ma sensu. 
   Wojciech Tumasz  | 
|
|  tarantula01 16.10.2014 23:56  | 
   |
| 
       Ja myślę, że wraz z przystankami na żądanie korekcie (skrócenie) ulegnie całkowity czas przejazdu tramwajem wg rozkładu. Inaczej to nie ma sensu. 
   Wojciech Tumasz  | 
|
| # znawca 24.10.2014 10:08  | 
   |
| 
       Na trzech przystankach, to ze 3 min urwą  
    | 
|
LINKI SPONSOROWANE
Personalizowane gadżety reklamowe 
GiftDesign.pl
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone 
Kursy Maturalne w Warszawie

Wstąp do księgarni

Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.