REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# kkkk

13.06.2017 15:50

Już teraz to miejsce straszy korkami, kierowcy stają na środku ronda Daszyńskiego, nie udaje im się zjechać i blokują autobusy (zdarza mi się jechać miedzy rondami kolo 15 minut - 1 kilometr). Tak jest codziennie, cała ulica stoi. Próby zwężenia skończą się protestami. Wola, Bemowo, Żoliboż - wszyscy prują temtędy do centrum lub Mordoru. Po prostu trzeba zniechęcać do jazdy autem, bo inaczej nic nie pomoże, choćby zrobili po 8 pasów.

# erka

14.06.2017 14:54

PO CO TU PISAĆ SKORO I TAK NIKT TEGO NIE CZYTA? Wybudują nowe wieżowce, jak słupy, wieże Babel z jakimiś mini placykami dla tubylców i korpoludków powklejanych w szkło gdy wieje a zapalić się chce. Gdzie tu miasto, gdzie tu ulica z domami, z normalna pierzeją domów zbudowanych w jakichś ludzkich wymiarach? Nie ma. Będą Towery, będzie jakieś mega - targowisko srebrne, bez okien, które dorówna Arkadii i Złotym Tarasom i tabun tirów i dostawczaków co rano, by zwieźć towar! To nie będzie ulica do życia, do przejażczki na rowerze. To będzie nowa wersja Mordoru , trochę lepiej skomunikowana (jak się dobuduje brakujące, wschodnie wyjścia z metra) z resztą miasta.

# ciekawa

27.09.2017 09:45

A ja mam genialną propozycję. Czy developerzy, którzy budują tyle na Woli nie mogą się zebrać i odnowić ratusz. Tyle lat nie było remontu. Elewacja jest bardzo brudna. Przecież jest wizytówką dzielnicy. Wszyscy mieszkańcy na Woli muszą urząd odwiedzić - dowody osobiste, prawa jazdy, dowody rejestracyjne.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl