REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# z zielonej

25.03.2015 10:52

Hej, czy to nie są te nowoczesne osiedla: Tarchomin i Nowodwory?

# Gość

25.03.2015 11:55

Niestety tak :)
#z zielonej napisał(a) 25.03.2015 10:52
Hej, czy to nie są te nowoczesne osiedla: Tarchomin i Nowodwory?

jkj

25.03.2015 17:52

Mieszkam niedaleko i powiem tak - ludzie dążąc do celu mają tendencję do wyolbrzymiania. Nieutwardzony jest jedynie odcinek Topolowej od Pasłęckiej do Ordonówny, a odcinek Pasłęckiej z nowymi domami ma chodnik. Bardzo często chodzę tamtymi ulicami z psem na spacer i jakoś nie miałem okazji do narzekań - może jestem zbytnim optymistą, a może mieszkańcy za bardzo narzekają, jak to Polacy mają w tradycji? Niech najpierw spojrzą na drogi Zielonej Białołęki, a potem niech płaczą nad swoimi ubłoconymi butami.

REKLAMA

# PannaB

25.03.2015 20:32

Na Zielonej to większość takich dróg. Też nie ma widoku na zmiany, też mieszkamy tak ponad 10 lat. Do tego brak latarni na głównych ulicach Kąty Grodziskie i Zdziarska. Nikt się tym nie przejmuje poza mieszkańcami. Oni już stracili nadzieję. Taka władza.

# rafx

25.03.2015 21:31

Miano największej dzielnicy do czegoś zobowiązuje, niestety Białołęka na zawsze pozostanie największym zaściankiem Warszawy.

# loool

25.03.2015 22:03

#rafx napisał(a) 25.03.2015 21:31
Miano największej dzielnicy do czegoś zobowiązuje, niestety Białołęka na zawsze pozostanie największym zaściankiem Warszawy.
Największą dzielnicą Warszawy jest Wawer, a nie Białołęka

REKLAMA

# gbgibcf

25.03.2015 22:08

Eee tam. Juz wole takie drogi oglądać z okna niż np jak w innych dzielnicach slumsy :p

# lulu@lulu

25.03.2015 22:12

Eee tam. Juz wole z okna takie drogi oglądać niż np widzieć slumsy co chyba nierzadko się zdarza w innych dzielnicach ;)

# Babcia

26.03.2015 07:18

Topolowa to mała ulica a na Zielonej Białołęce wszystkie wyglądają jak Topolowa A wy" z zielonej " martwcie się o wodę a nie o Tarchomin - gdyż jej brak czuć od was

REKLAMA

# lutek

26.03.2015 08:28

głosujcie na PO to bedziecie mieli tak zawsze,popatrzcie na kołacińską która jest naprzeciw ratusza to mówi wszystko,brak jakiegoś planu rozwoju dzielnicy a Gronkiewicz przpomina sobie o białołęce przy okazji wyborów.łudzie ale Wam nie zależy, bo po tylu latach rządów na białołęce dewloperów to ta władza by dawno zniknęła, Wy powodujecie że ją utrwalacie

# kamileski

26.03.2015 08:46

#Babcia napisał(a) 26.03.2015 07:18
Topolowa to mała ulica a na Zielonej Białołęce wszystkie wyglądają jak Topolowa A wy" z zielonej " martwcie się o wodę a nie o Tarchomin - gdyż jej brak czuć od was
oj babcia, babcia. uważaj, bo ci wnuczek internet odłączy za wypisywanie takich bzdur. Drogi mam, chodniki mam, oświetlenie mam, wodę mam i codziennie używam, w przeciwieństwie do niektórych, bez względu na miejsce zamieszkania.

# kamileski

26.03.2015 08:48

a ten smrodek, który ewentualnie czujecie, to sorry, ale to wy sami albo czajka wam pośmiarduje :)

REKLAMA

# leśnik

26.03.2015 11:44

To mi trochę wygląda na artykuł sponsorowany przez "dewelopera", który na końcu ulicy Pasłęckiej wybudował zespół 3x4 domów szeregowych i teraz próbuje bez swoich dodatkowych kosztów, poprawić dojazd do tego osiedla.

# tak

26.03.2015 12:57

Przy Pasłeckiej bez nawierzchni - ZALUDNIENIE JEST BARDZO MAŁE ma ona ok 200 m i stoi kilka domów - trudno zatem aby miasto wykładało środki na budowę drogi -- przeznacza je tam gdzie potrzeby są znacznie większe. Pozostała część Pasłeckiej ma nawierzchnię i chodniki tam zaludnienie jest chyba największe w Warszawie. Leśnik ma rację.

# Bożena

27.03.2015 06:20

Topolowa ma nawierzchnie asfaltową brakuje jej tylko na odcinku ok 100-120 metrów a wiec autor tego arcydzieła literackiego nigdy tam nie był

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy