Forum › Białołęka
# z zielonej 25.03.2015 10:52 |
|
Hej, czy to nie są te nowoczesne osiedla: Tarchomin i Nowodwory?
|
# Gość 25.03.2015 11:55 |
|
Niestety tak :)
#z zielonej napisał(a) 25.03.2015 10:52 Hej, czy to nie są te nowoczesne osiedla: Tarchomin i Nowodwory? |
jkj 25.03.2015 17:52 |
|
Mieszkam niedaleko i powiem tak - ludzie dążąc do celu mają tendencję do wyolbrzymiania. Nieutwardzony jest jedynie odcinek Topolowej od Pasłęckiej do Ordonówny, a odcinek Pasłęckiej z nowymi domami ma chodnik. Bardzo często chodzę tamtymi ulicami z psem na spacer i jakoś nie miałem okazji do narzekań - może jestem zbytnim optymistą, a może mieszkańcy za bardzo narzekają, jak to Polacy mają w tradycji? Niech najpierw spojrzą na drogi Zielonej Białołęki, a potem niech płaczą nad swoimi ubłoconymi butami.
|
# PannaB 25.03.2015 20:32 |
|
Na Zielonej to większość takich dróg. Też nie ma widoku na zmiany, też mieszkamy tak ponad 10 lat. Do tego brak latarni na głównych ulicach Kąty Grodziskie i Zdziarska. Nikt się tym nie przejmuje poza mieszkańcami. Oni już stracili nadzieję. Taka władza.
|
# rafx 25.03.2015 21:31 |
|
Miano największej dzielnicy do czegoś zobowiązuje, niestety Białołęka na zawsze pozostanie największym zaściankiem Warszawy.
|
# loool 25.03.2015 22:03 |
|
#rafx napisał(a) 25.03.2015 21:31 Największą dzielnicą Warszawy jest Wawer, a nie BiałołękaMiano największej dzielnicy do czegoś zobowiązuje, niestety Białołęka na zawsze pozostanie największym zaściankiem Warszawy. |
# gbgibcf 25.03.2015 22:08 |
|
Eee tam. Juz wole takie drogi oglądać z okna niż np jak w innych dzielnicach slumsy :p
|
# lulu@lulu 25.03.2015 22:12 |
|
Eee tam. Juz wole z okna takie drogi oglądać niż np widzieć slumsy co chyba nierzadko się zdarza w innych dzielnicach ;)
|
# Babcia 26.03.2015 07:18 |
|
Topolowa to mała ulica a na Zielonej Białołęce wszystkie wyglądają jak Topolowa A wy" z zielonej " martwcie się o wodę a nie o Tarchomin - gdyż jej brak czuć od was
|
# lutek 26.03.2015 08:28 |
|
głosujcie na PO to bedziecie mieli tak zawsze,popatrzcie na kołacińską która jest naprzeciw ratusza to mówi wszystko,brak jakiegoś planu rozwoju dzielnicy a Gronkiewicz przpomina sobie o białołęce przy okazji wyborów.łudzie ale Wam nie zależy, bo po tylu latach rządów na białołęce dewloperów to ta władza by dawno zniknęła, Wy powodujecie że ją utrwalacie
|
# kamileski 26.03.2015 08:46 |
|
#Babcia napisał(a) 26.03.2015 07:18 oj babcia, babcia. uważaj, bo ci wnuczek internet odłączy za wypisywanie takich bzdur. Drogi mam, chodniki mam, oświetlenie mam, wodę mam i codziennie używam, w przeciwieństwie do niektórych, bez względu na miejsce zamieszkania.Topolowa to mała ulica a na Zielonej Białołęce wszystkie wyglądają jak Topolowa A wy" z zielonej " martwcie się o wodę a nie o Tarchomin - gdyż jej brak czuć od was |
# kamileski 26.03.2015 08:48 |
|
a ten smrodek, który ewentualnie czujecie, to sorry, ale to wy sami albo czajka wam pośmiarduje :)
|
# leśnik 26.03.2015 11:44 |
|
To mi trochę wygląda na artykuł sponsorowany przez "dewelopera", który na końcu ulicy Pasłęckiej wybudował zespół 3x4 domów szeregowych i teraz próbuje bez swoich dodatkowych kosztów, poprawić dojazd do tego osiedla.
|
# tak 26.03.2015 12:57 |
|
Przy Pasłeckiej bez nawierzchni - ZALUDNIENIE JEST BARDZO MAŁE ma ona ok 200 m i stoi kilka domów - trudno zatem aby miasto wykładało środki na budowę drogi -- przeznacza je tam gdzie potrzeby są znacznie większe. Pozostała część Pasłeckiej ma nawierzchnię i chodniki tam zaludnienie jest chyba największe w Warszawie. Leśnik ma rację.
|
# Bożena 27.03.2015 06:20 |
|
Topolowa ma nawierzchnie asfaltową brakuje jej tylko na odcinku ok 100-120 metrów a wiec autor tego arcydzieła literackiego nigdy tam nie był
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.