Forum › Wawer
# kobieta z Falenicy 14.04.2017 20:34 |
|
W tej chwili sytuacja jest na tyle kuriozalna, ze zeby taniej dojechac do domu taxowka... prosze o jechanie dluzsza droga, ale wiele dluzej pierwsza strefa!
|
# rozbawionhy 14.04.2017 22:51 |
|
"nielegalny przewóż" cóż to za socjalistyczny twór? Jedyna znana mi możliwość takiego przewozu jest wtedy gdy ktoś wbrew woli kierowcy załaduje się do auta i zmusi kierowce do jazdy.
|
# gość 15.04.2017 21:06 |
|
#rozbawionhy napisał(a) 14.04.2017 22:51 Faktycznie kabaretowe sformułowanie. Jak ktoś chce działać poza korporacją jego sprawa, byle odprowadzał stosowny podatek i tyle."nielegalny przewóż" cóż to za socjalistyczny twór? Jedyna znana mi możliwość takiego przewozu jest wtedy gdy ktoś wbrew woli kierowcy załaduje się do auta i zmusi kierowce do jazdy. |
vorpax12 25.04.2017 16:08 |
|
Dlatego ja zawsze ustalam cenę przed kursem, dzięki temu nigdy nikt mnie nie oszukał
|
# coffee 18.05.2017 09:35 |
|
Należy objąć całą Warszawę I strefą i podnieść stawkę za kilometr żeby taksówkarze nie byli pokrzywdzeni. Wtedy zdywersyfikuje się zagęszczenie taksówek w centrum. Obecnie nagminnym jest w wielu korporacjach że nie chcą realizować kursów z Gocławia do Wawra lub na terenie Wawra (jednak największej dzielnicy). Notoryczne jest też narzekanie taksówkarzy na takie kursy, albo wymuszanie nielegalnej dopłaty za powrót w strefę w której on zarabia czyli w jego mniemaniu najlepiej na Mazowiecką albo chociaż do Centrum. I takie praktyki trzeba ukrócić.
A w Centrum taksówka może być droższa ponieważ kursy są krótkie, a do tego jest dużo lepsza komunikacja zbiorowa przez całą dobę. W Wawrze są rejony gdzie autobus nocny jadący raz na godzine to nie koniec, bo potrzeba jeszcze dojść 2 kilometry od przystanku. Najczęściej w nocy, bez oświetlenia i z dużym ryzykiem napotkania dzików niebezpiecznych w okresie rozrodczym oraz wściekłych lisów. |
# bern 28.08.2017 12:21 |
|
Ja nigdy nie mam problemów z taksówkami.
http://sosalsa.pl |
# szmata szeptana 28.08.2017 13:47 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.