Forum › Białołęka
# wyborca 24.08.2015 22:43 |
|
Rewelacyjny projekt, popieram, dużo rodziców nie stać na wyprawkę szkolne... :(
|
# wspierający 25.08.2015 10:47 |
|
Ja pomagam przez Caritas przy NMP MPM
A tak na marginesie to czy nasi radni (zimowi Mikołaje) nie powinni wyłożyć kasy na ten cel |
# JPG 25.08.2015 11:57 |
|
Myślę, że czepianie się radnego Korowaja, że jest aktywny i robi coś dla potrzebujących ludzi (akcja wigilijna, czy te śniadanie wielkanocne pod PKiN) jest nie na miejscu. Oby więcej takich społeczników, a w Warszawie żyło by się nam wszystkim lepiej.
|
# JPG 25.08.2015 11:59 |
|
#JPG napisał(a) 25.08.2015 11:57 Myślę, że czepianie się radnego Korowaja, że jest aktywny i robi coś dla potrzebujących ludzi (akcja wigilijna, czy te śniadanie wielkanocne pod PKiN) jest nie na miejscu. Oby więcej takich społeczników, a w Warszawie żyło by się nam wszystkim lepiej. JPG pamiętaj że PL to naród bardzo zazdrosny i żal pupę ściska jak widzą że coś inni robią i im wychodzi. |
# zainteresowany 25.08.2015 12:01 |
|
Szkoda, że akcja nie ma oddzielnej strony, bo informacje w tekście zdawkowe, a inicjatyw ciekawa.
|
# abrakadabra 25.08.2015 12:29 |
|
Akcja zdecydowanie słuszna, pytanie pojawia się tylko takie: kto i na jakiej podstawie dokonuje weryfiakcji, które dziecko powinno otrzymać taką wyprawkę?
Z doświadczenia wiem, że w kolejce po tzw. "datki" najczęściej ustawiają się niestety ci, którym na co dzień nic nie brakuje, a ci faktycznie potrzebujący - radzą sobie sami i nie wyciągają rąk do innych. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.