REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Jacuś

09.03.2015 20:21

A gdzie teraz będzie się wychodzić na fajka? Bo my w latach 90tych wychodziliśmy właśnie tam, gdzie teraz zrobili to patio ...

# rafx

09.03.2015 20:41

dziś palenie już nie jest w modzie ;)

# antek

10.03.2015 08:16

Stołówka super, szczególnie dla nauczycieli, którzy i na wynos dostają obfite porcję. Ciekawe za czyje pieniądze?
W artykule nic się nie mówi o powracającej co roku wszawicy. Chwalmy się wszystkim.

REKLAMA

# naj naj naj

10.03.2015 12:06

Największym sukcesem szkoły to zakupienie żółtych i czerwonych krzeseł - a w rankingu szkół podstawowych to mają 1 miejsce w Polsce przepraszam w Europie

# pozytywna

10.03.2015 13:58

No nie wierze... remontują szkołę, budują też nowe żeby był wybór, a niektórym dalej nie pasuje ;/ Dzielnica się rozwija (sklepów też więcej, galeria będzie, za wał przy Wiśle się wzięli, plaże też mamy) więc po co się tyle czepiać?

# stop narzekaniom

10.03.2015 16:18

Moje już drugie dziecko chodzi do tej szkoły i nigdy nie słyszałam o przypadku wszawicy. Może się szkoły pomyliły?

REKLAMA

# matylda

11.03.2015 09:21

Moje dziecko uczęszcza do tej szkoły już czwarty rok i muszę przyznać, że na prawdę sporo się tu zmienia. Dla mnie jest to szkoła, której nie zamieniłabym na żadną inną na Tarchominie.

# antek

12.04.2015 10:07

A jedna wszy w 314, zresztą tak jak co roku
artykuł
Wszy w szkołach: wciąż obecne i niezmiennie tabu

# hahaha

12.04.2015 17:47

Hmm... wszy. Jedna mama mówi, że w szkole jest wszawica. Czy na przykład poszła do dyrektorki?

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą