Forum › Wawer
Studia przed księgowością
# karolajna 25.07.2018 10:00 |
|
Hej, niedługo po maturze podjęłam pracę jako asystentka księgowej i w sumie coraz bardziej zaczynam się zastanawiać się czy nie rozwijać się w tym kierunku i podjąć http://www.wsb.pl/wroclaw/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/rachunkowosc . Wydaje mi się, że jest to zawód, na który zawsze będzie zapotrzebowanie, a szukam właśnie czegoś stabilnego. PS. Jak oceniacie uczelnię wsb.pl ?
|
# syyf reklamaa 25.07.2018 10:17 |
|
sprzedam temperówki stalowe po 7
polecam wspaniale się nimi temperuje dobrze tesz wpływają na porost cyckuf ja jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. mam jeszcze cymbałki po 9 ktoś cos ? ? ?? |
# Molik 17.01.2019 23:33 |
|
Jak szukacie kogoś naprawdę solidnego to jedynym rozsądnym wyborem pozostaje dla mnie Gama z Myśliborskiej. Firma naprawdę się stara i nie zostawia swoich klientów na lodzie. Ja bardzo sobie współpracę z nimi chwalę.
|
# Jasmineasa 28.06.2019 23:07 |
|
Próbowałam, ale nie miałam do tego głowy. Jak moja firma zaczęła się rozkręcać i przestałam tak martwić się o pieniądze, zaczęłam korzystać z usług biura rachunkowego Gama. Żałuję, że nie zdecydowałam się na to wcześniej. To nie jest duzy koszt, a dzięki temu, że nie przejmuję się księgowością, mogę zrobić o wiele więcej dla mojej firmy.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.